Tricolorii, calificare fără emoții la Campionatul European 2017

165
Tricolorii, calificare fără emoții la Campionatul European 2017 - tricolorii-1488993558.jpg

Articole de la același autor

Naționala de tenis de masă a României a trecut de formația Turciei, scor 3-0, marți seară, în ultima rundă din preliminariile Campionatului European din 2017. 


În studioul trei al televiziunii publice, Ovidiu Ionescu a dispus cu 3-1 de Ibrahim Gunduz, Hunor Szocs l-a învins cu 3-2 pe turcul de origine chineză Ahmet Li, scor 3-2, iar punctul decisiv a fost reușit de veteranul Adrian Crișan, victorios (3-0) în fața lui Gencay Menge. Tricolorii au fost îndrumați de pe margine de către antrenorul constănțean Andrei Filimon. 


La meci au asistat și președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, dar și campioana europeană Eliza Samara, constănțeanca aflându-se în refacere după operația suferită la genunchi. 


În clasamentul final, România a încheiat pe prima poziție, cu 8 puncte (4 victorii din 4 meciuri), urmată de Cehia (6 puncte) și Turcia (4 puncte). 


Prima clasată se califică direct la turneul final din Luxemburg, care se va disputa între 13 și 17 septembrie, iar formația de pe locul doi va susține un baraj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara  s-a întors  la masa de joc
Pagina a fost generata in 0.3583 secunde