Traian Petcu schimbă categoria: 90 de ani!

320
2
Traian Petcu schimbă categoria: 90 de ani! - traianpetcu-1389201823.jpg

Articole de la același autor

Începând cu luna ianuarie a acestui an, atletul veteran Traian Petcu intră într-o nouă "eră". Astfel, alergătorul de cursă lungă de la malul mării va fi înscris, la toate competițiile - naționale și internaționale - la cate-goria de vârstă 90 de ani. "În data de 16 aprilie, voi schimba «prefixul»: împlinesc 90 de ani. Ultimul concurs în care am alergat la +89 de ani a fost crosul de luna trecută, de la Alba Iulia, trei kilometri speciali pe care nu îi voi uita niciodată. Sezonul competițional 2014 va debuta, pentru noi, veteranii, în luna martie, când vom merge la Campionatul Național de cros de la Pitești. Va urma, apoi, la începutul lunii aprilie, Crosul Primăverii de la Sovata. Să fim sănătoși și să putem onora toate invitațiile", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu.  Veteranul de pe litoral încearcă, totuși, și un sentiment de regret. "Au trecut anii, am îmbătrânit și nu am reușit să sensibilizez factorii de decizie locali, pentru a inaugura Muzeul Sportului Con-stănțean. Cu cheltuieli minime, cred că ar putea fi făcută, la stadion sau la Sala Sporturilor, măcar o expoziție cu toți cam-pionii Constanței, la toate dis-ciplinele. Și o lucrare amplă, a istoriei sportului, ar merita acest tărâm aparte al României, dintre Dunăre și Marea Neagră", a spus profesorul Petcu. 


Comentează știrea

Aragorn
9 ianuarie 2014
La Multi Ani

Sa traiesti, nea Traiane, multa sanatate si la cit mai multi kilometri si pe anul 2014...sa dai kilometrajul peste cap ! Cit priveste Muzeul si o eventuala enciclopedie a sportului constantean sint sigur ca multi constanteni ar sprijini initiativa, daca s-ar gasi cineva sa o demareze...poate vreun ziar constantean ?

christian louboutin so kate pump
28 februarie 2014
christian louboutin so kate pump

how much are christian louboutin wedding shoes Stiri Sport : Traian Petcu schimbă categoria: 90 de ani! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin so kate pump http://traffichandler.k8srr.com/images/christian-louboutin-online.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Cros constănțean pe 1 Decembrie
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Sport : "Sultanii" de la Eurasia Marathon
Pagina a fost generata in 0.4389 secunde