Alergătorul de cursă lungă a împlinit 90 de ani

Traian Petcu, sărbătorit de trei mari campioni

302
2

Articole de la același autor

Moment emoționant, ieri, acasă la profesorul Traian Petcu, atlet  veteran care a schimbat prefixul: a împlinit  90 de ani, dar este mai tânăr la suflet  decât mulți alții de 40! 


Cei care s-au gândit să-i facă o frumoasă surpriză și să-i ureze "La Mulți Ani!" lui Traian Petcu au fost Elena Frîncu, membră a Comi-tetului Executiv al COSR, Ilie Floroiu, director al CS Farul, și Mihai Orzan, consilier DJST Constanța.
 
Astfel, în jurul orei 11.00, cei trei foști mari sportivi au descins, cu flori, șampanie și un delicios tort, acasă la profesorul Petcu. I-au oferit acestuia o diplomă de excelență, dar și o pereche de adidași, speciali pentru atletism, cu care să alerge spre noi titluri de campion în viitoarele competiții. 


Traian Petcu i-a încălțat imediat, iar proba a făcut-o chiar în curtea casei, făcând câteva sprinturi cot la cot cu Ilie Floroiu, instantanee surprinse de colegul nostru, fotoreporterul Octavian Dragomir. 


"Este o surpriză foarte frumoasă, m-am simțit extraordinar alături de trei foști mari sportivi. Este o mare bucurie pentru mine, aceea că lumea nu m-a uitat", ne-a declarat Traian Petcu. 


Iar veteranul constănțean va mai avea parte de o mare bucurie: luna viitoare, își va lansa cartea dedicată istoriei atletismului, o lucrare care vine să încununeze o viață dedicată sportului. Și poate, cine știe, va atrage atenția celor în măsură să-l propună Cetățean de Onoare al Constanței! 


Comentează știrea

Aragorn
17 aprilie 2014
Carte

La Multi Ani, nea Traiane, si multa sanatate ! PS : Dl.Mihalache, cand apare cartea, dati sfoara in tara de unde poate fi procurata si pretul...multumiri...

rex
17 aprilie 2014
respect si consideratiune!

Ti se umple inima de bucurie cand vezi asemenea OAMENI la un loc, te bucuri din toata fiinta ca nu toti romanii sunt ca Basescu si haita lui!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3619 secunde