Total Dance Center, performanță mondială în Croația

489

Articole de la același autor

Trupa de performanță Total Dance Groove din Constanța, din cadrul Centrului de Dans și întreținere fizică "Total Dance", s-a clasat pe primul loc la etapa națională a concursului interna-țional ESDU. Copiii s-au calificat pentru etapa mondială, care a avut loc, zilele trecute, la Porec (Croația). Aceștia au reprezentat România cu mândrie și perse-verență și au ocupat poziția se-cundă în top, din cele 16 țări participante. 


"Am reușit împreună o performanță foarte mare la această competiție internațională din Croația. Vreau să-i felicit din tot sufletul pe acești minunați copii, sunt foarte mândră de ei și ne străduim să ținem ștacheta sus și la alte competiții internaționale de un asemenea calibru. Ne-am întors cu bucurie acasă și ne continuăm munca pentru cea mai mare campanie umanitară care s-a organizat în Constanța, «Dăruiește bucurie», prin care ajutăm 150 de copii din centrele de plasament", a declarat, pentru "Cuget Liber", Corina Mădălina Tiron, directorul artistic al Total Dance Center. 


Membrii Total Dance Center alcătuiesc o echipă de oameni pasionați de artă și sport. În cei peste zece ani de activitate, aceștia au reușit să pună bazele unui puternic centru de dans și între-ținere fizică - Total Dance Center. 


Total Dance Groove reprezintă una dintre trupele de copii ale centrului, care practică dansul la nivel performant. Aceștia au vârste cuprinse între 12 și 15 ani și se antrenează cu pasiune, ambiție și determinare pentru a cuceri atât admirația și aplau-zele oricărui public, cât și numeroase premii la concursurile naționale și internaționale de specialitate. 


Palmaresul este unul impresionant: locul II la ESDU World Dance Star Masters 2014, locul I la ESDU România 2014, Premiul Popularitate - Next Star 2013, locul II la Hip Hop International 2013, Trofeul Dance Open România 2013, locul I la Dance Open România 2013, locul I la Dance Open România 2012, locul I la Cupa Școlilor București 2011, Trofeul Dance Open România 2011, locul IV la Hip Hop International 2011, locul III la Black Sea Contest 2010. 


În cadrul activităților extrașcolare, copiii Centrului Total Dance participă la o serie de activități specifice pregătirii în domeniul dansu- lui de performanță: antrenamente, workshop-uri, tabere de dans, concursuri naționale și internaționale, spectacole, apariții TV. Trupa care a obținut locul doi în Croația practică dans de performanță de 6 ani, iar copiii au vârste cuprinse între 12 și 13 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5648 secunde