Titlul rămâne la Constanța! TAS a dat dreptate Viitorului

180
1
Titlul rămâne la Constanța! TAS a dat dreptate Viitorului - titlu-1499961669.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul de Arbitraj Sporitv de la Lausanne a anunțat, ieri, că FC Viitorul își poate păstra titlul de campioană a României, la finalul procesului intentat de FCSB împotriva FRF - LPF - Viitorul. 


Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a rămas la Lausanne după anunțarea deciziei pentru a lua parte la tragerea la sorți a partidelor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Constănțenii nu fac parte din lista capilor de serie, astfel încât posibilii lor adversari sunt Olympiakos (Grecia), Celtic (Scoția), Salzburg (Austria), FC Copenhaga (Danemarca), Ludogoreț (Bulgaria), BATE Borisov (Belarus), Apoel Nicosia (Cipru), NK Maribor (Slovenia), Qarabag (Azerbaidjan) sau Malmo FF (Suedia). 


"Probabil suntem singura echipă din lume care a câștigat un titlu de campioană de două ori. Așteptam cu inima strânsă confirmarea. Marea mea grijă era ca arbitrii să nu aibă timpul necesar pentru a studia în profunzime dosarele. După ce s-au terminat audierile, ei au rămas în continuare în formulă de trei și au studiat în continuare. Eu rămân la Lausanne pentru tragerea la sorți și sper să avem noroc", a declarat Cristian Bivolaru. 


FC Viitorul transmite mai multe informații spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul "Central", din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", pentru a viziona meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș, din prima etapă a Ligii l de fotbal, programat luni, 17 iulie, de la ora 18.30.


Biletele de intrare se pot achiziționa la prețurile de 30 lei - tribuna l, 20 lei - tribuna a ll-a, 10 lei - peluza l și ll. Acestea se pot procura prin platforma online www.eventim.ro, dar și în magazinele partenere Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. Biletele vor fi puse în vânzare începând de astăzi. În ziua disputării meciului, casele de bilete ale stadionului vor fi închise. 


De asemenea, clubul constănțean va asigura transportul suporterilor care nu au mijloc de transport personal, cu un autocar tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadionul "Central" Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, la orele 17, de la Palatul Copiilor, returul fiiind asigurat imediat după încheierea partidei. 


Comentează știrea

Edy
14 iulie 2017
Cui ii pasa ????

In Constanta doar FARUL conteaza!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6151 secunde