Tinerii atleți ai Constanței au debutat la Cupa Toamnei

421

Articole de la același autor

Stadionul "Farul" a fost gazdă primitoare pentru peste 100 de copii, cu toții veniți să participe la cea de-a cincea ediție a Cupei Toamnei la atletism. Concursul s-a adresat categoriilor copii 1, 2 și 3. Cluburile sportive prezente la Cupa Toamnei au fost CSS 1, LPS "Nicolae Rotaru", CS Farul și CSS Medgidia. Primii trei clasați de la fiecare probă au primit diplome și premii oferite de Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. 


"Ne bucurăm că au fost foarte mulți participanți și la această ediție și că, an de an, mai mulți copii devin pasionați de atletism. Noi avem o acțiune de selecție în toamnă, iar obiectivul principal al competiției este debutul copiilor selectați și verificarea sportivilor mai vechi. Arbitrajul a fost asigurat de Asociația Județeană de Atletism și de juniorii voluntari de la LPS. Ne dorim să ajungem la cât mai multe ediții cu această competiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenoarea Carmen Botea, de la LPS. 


Iată care sunt câștigătorii: copii 1 fete, locul 1: Cristina Roibu (L, CSS 1), Cristina Salariu (80 mp, LPS) și Maria Timofei (800 m, LPS), la băieți, Filip Ceară (LPS) a ocupat locul I la toate cele trei probe. Copii 2 fete: Mara Cojocaru (L, CS Farul), Natalia Boclasevici (60 mp, CSS 1) și Roxana Constantin (600 m, CSS 1); la băieți, Sebastian Savu (LPS) a cucerit medaliile la cele trei probe. La copii 3 fete, Ioana Stamatin (LPS) a fost câștigătoarea celor trei probe, în timp ce la băieți, Andrei Stoian (CSS Medgidia) s-a clasat pe primul loc la lungime și 50 m, iar Octavian Ghenea (LPS), la 300 m. 


Organizatorii concursului sunt LPS "Nicolae Rotaru", DJST și AJA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4389 secunde