Tineri rugbiști constănțeni, convocați la loturile naționale

214
Tineri rugbiști constănțeni, convocați la loturile naționale - prezenta-1475418039.jpg

Articole de la același autor

În perioada 10-23 octombrie, echipa națională de rugby U20 a României va efectua un stagiu de pregătire la Snagov, în vederea pregătirii pentru calificarea la Campionatul European din 2017. 


Din cei 30 de jucători convocați de staff-ul tricolor, 11 sunt legitimați la CS Tomitanii Constanța: Enghin Sali, Andrei Crețu, Adrian Tală, Andrei Chiru, Alexandru Alexe, Mădălin Mihalache, Răzvan Lolea, Ștefan Cucoș, Tiberiu Oțelea, Adrian Părălește și Dragoș Burlacu. 


"Este un stagiu în care vom continua să vedem jucători, pentru că nu vrem să pierdem pe niciunul dintre tinerii care au potențial. Obiectivul nostru este de a alcătui cât mai repede un lot de 30 de jucători, cei mai buni pe care îi avem la această categorie de vârstă, în acest moment, cu care să putem aborda celelalte stagii de pregătire pentru Campionatul European din 2017. Recunosc că am rămas plăcut surprins după primul stagiu de pregătire, pentru că unii dintre jucători au obținut rezultate bune la testele pe care le-au dat, de forță, viteză și rezistență. În plus, sunt mulți jucători care se află deja în vederea echipelor din SuperLigă. A fost un prim contact foarte bun cu o generație care deja a început să joace la nivel de seniori", a declarat antrenorul Horia Himpea. 


De asemenea, naționala de rugby U17 a României va merge și ea într-un stagiu de pregătire la Bârlad, în perioada 9-15 octombrie. De la Constanța, vor merge la lot jucătorii Theodor Mușat-Hristodorescu, Ștefan Popa, Cosmin Pavel, Răzvan Duțu, Robert Stan (toți de la Tomitanii), alături de Ioan Sacară și George Urdea, de la CS Cleopatra. Alături de aceștia va fi prezent și Victor Bezușcu, de la CS Cleopatra, ca antrenor al liniei de trei-sferturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde