Tenis: Simona Halep, mesaj pentru fani

192
2
Tenis: Simona Halep, mesaj pentru fani - onsimonahalep-1436266705.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep a mulțumit, astăzi, pe profilul său personal de Facebook, un mesaj de mulțumire pentru fanii săi. Constănțeanca a mulțumit atât pentru încurajări, cât și pentru critici.

Iată mesajul jucătoarei:

"Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris și m-ați încurajat în ultima perioadă.

Vreau să vă mulțumesc și pentru critici, pentru că, în definitiv, orice critică poate fi constructivă dacă reușim să o primim așa cum trebuie"



Comentează știrea

const
7 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Dan
7 iulie 2015
Fani

De ce denaturati exprimarea corecta a sportivei care a avut intelesul de . . . SUSTINATORI. Vi se pare mai nobil sa spuneti FANI. Este o denigrare a limbii romane cand folositi cuvinte din alta limba atunci cand exista termeni in limba materna.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5433 secunde