Tenis / Shuai Zhang s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open

145
Tenis / Shuai Zhang s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open - shuaizhang-1453735778.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Zhang continuă să facă senzație la Australian Open, reușind să se califice în sferturile de finală ale acestei competiții de Mare Șlem, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-3, pe americanca Madison Keys, într-o partidă disputată luni la Melbourne.



Zhang, venită din calificări, care a eliminat-o în primul tur pe românca Simona Halep, a doua favorită a turneului de la antipozi, a avut nevoie de o oră și 45 minute pentru a se impune în fața lui Keyes, al cărei joc a fost perturbat, însă, de o leziune musculară suferită în setul al doilea.

Reprezentanta Chinei, aflată pe locul 133 în clasamentul WTA, se va lupta pentru un loc în semifinale cu britanica Johanna Konta, numărul 47 mondial, care a trecut la rândul ei, cu 4-6, 6-4, 8-6, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 21 la Openul Australiei, potrivit Agerpres.ro.

De menționat că, până acum, Shuai Zhang nu reușise să câștige nici măcar un sigur meci de Mare Șlem în cele 14 tentative anterioare, fiind eliminată de fiecare dată în turul 1.

Rezultate înregistrate luni în optimile de finală:

Angelique Kerber (Germania/N.7) — Annika Beck (Germania) 6-4, 6-0

Victoria Azarenka (Belarus/N.14) — Barbora Zahlavova Strycova (Cehia) 6-2, 6-4

Johanna Konta (Marea Britanie) — Ekaterina Makarova (Rusia) 4-6, 6-4, 8-6

Shuai Zhang (China) — Madison Keys (SUA) 3-6, 6-3, 6-3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1586 secunde