Tenis / Andy Murray, eliminat în optimile de finală la Australian Open

94
Tenis / Andy Murray, eliminat în optimile de finală la Australian Open - andymurray-1485076367.jpg

Articole recomandate

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul unu mondial, a fost eliminat în optimile de finală la Openul Australiei 2017, fiind învins în patru seturi, 7-5, 5-7, 6-2, 6-4, de germanul Mischa Zverev, al 50-ea jucător al lumii, într-o partidă disputată duminică la Melbourne.



Competiția de la antipozi a rămas, astfel, fără principalii săi favoriți, după ce sârbul Novak Djokovic, numărul 2 mondial și deținătorul titlului, fusese eliminat anterior în turul secund, de uzbekul Denis Istomin, transmite Agerpres.ro.

Este pentru prima oară de la ediția 2004 a turneului de la Roland Garros când primii doi jucători ai lumii sunt învinși înaintea sferturilor de finală la un turneu de Mare Șlem. 



Murray, finalist la Melbourne anul trecut, a fost surprins de jocul ultra-ofensiv și spectaculos al lui Zverev (29 ani), fratele mai mare al lui Alexander Zverev. Germanul de origine rusă, care nu a depășit niciodată până acum turul al treilea la Melbourne, îl va întâlni în sferturile de finală pe câștigătorul partidei dintre elvețianul Roger Federer și japonezul Kei Nishikori.

Într-o altă partidă disputată duminică, elvețianul Stanislas Wawrinka, numărul 4 mondial, l-a învins în trei seturi, 7-6 (7/2), 7-6 (7/4), 7-6 (7/4), pe italianul Andreas Seppi (locul 89 ATP).

Wawrinka, câștigătorul trofeului la Openul Australiei în urmă cu trei ani, îl va înfrunta pentru un loc în semifinale pe învingătorul meciului dintre francezul Jo-Wilfried Tsonga și britanicul Daniel Evans. 



Rezultate:

Mischa Zverev (Germania) — Andy Murray (Marea Britanie/N.1) 7-5, 5-7, 6-2, 6-4

Stanislas Wawrinka (Elveția/N.4) — Andreas Seppi (Italia) 7-6 (7/2), 7-6 (7/4), 7-6 (7/4)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.431 secunde