Tehnică și precizie la Campionatul Județean de arte marțiale

509
Tehnică și precizie la Campionatul Județean de arte marțiale - tehnica-1490631557.jpg

Articole de la același autor

Sport "Tomis" din strada Flămânda a găzduit, în week-end, întrecerile Campionatului Județean de arte marțiale de contact, prilej pentru cei mai talentați luptători din Constanța de a se face remarcați. Peste 140 de sportivi au fost înscriși în probele sportive de Kung Fu și Karate Kyokushin. 


La Kung Fu, cu rezultatele excelente s-au evidențiat Marius Sandu, Tanior Iusein, Daniel Mangalagiu, Cristina Nițulescu (toți de la CSA Axiopolis Cernavodă), Tudor Bocai, Gabriel Sandu, Vlad Bocai (toți de la CS Marea Neagră Constanța), Denisa Deliorga (CSA Martial Academy Năvodari), Alexia Marinciu (CS Silver Samurai Medgidia), Alexandru Cherametli (CS Salamandra Constanța) sau Maria Pletea (CS Keru Kento Constanța). 


La Karate Kyokushin, printre cei medaliați s-au aflat Andrei Trișca, Marian Preșa (ambii CS Ashihara Karate Constanța), Fabian Păcuraru (CS Sakura Constanța) sau Ruxandra Cristea (CS Oyama Constanța). 


"Campionatul s-a desfășurat pe durata a opt ore, foarte mulți sportivi participând la trei sau chiar patru probe. A fost un campionat lung și greu! Au fost multe meciuri disputate, de calitate tehnică superioară, în care sportivii s-au luptat cu o mare dorință de a câștiga. 


De asemenea, părinții și susținătorii i-au încurajat permanent pe sportivi, ceea ce a creat o atmosferă de concurs foarte frumoasă, cum rar se mai vede astăzi. Au reușit să confirme mulți din sportivii favoriți la medalii, dar au apărut și noi sportivi talentați, care au potențial și sperăm să se impună la campionatele naționale. 


După acest campionat, mi-aș dori ca antrenorii, instructorii și sportivii să își continue pregătirea, să corecteze și să își îmbunătățească tehnica de luptă, pentru a participa cu succes la celelalte competiții și concursuri care urmează. Felicităm sportivii pentru rezultatele obținute și le dorim mult succes în continuare", a declarat președinte CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Prima carte de Aikido pentru copii
Pagina a fost generata in 0.6906 secunde