Tecău și Mergea, calificați în turul al doilea al probei masculine de dublu la Australian Open

106
Tecău și Mergea, calificați în turul al doilea al probei masculine de dublu la Australian Open - mergeatecau660x400-1484725165.jpg

Articole recomandate

Tenismenii români Horia Tecău și Florin Mergea, în perechi diferite, s-au calificat, azi, la Melbourne, în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.



Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 9, au trecut cu 7-6 (5), 7-6 (3) de cuplul Philipp Petzschner (Germania)/Mihail Iujnîi (Rusia), într-o oră și 41 de minute.

Următorii adversari ai perechii româno-olandeze vor fi învingătorii dintre olandezii Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop și sud-americanii Julio Peralta (Chile)/Horacio Zeballos (Argentina).

Anul trecut, Tecău și Rojer au ajuns până în sferturi la Melbourne.

Mergea și britanicul Dominic Inglot s-au impus cu 6-2, 7-5 în fața australienilor Luke Saville/Jordan Thompson, după o oră și 19 minute, în care învingătorii au avut 29 de mingi direct câștigătoare (21 pentru Saville și Thompson) și doar 7 erori neforțate (11 pentru jucătorii gazdă).

La ediția din 2016, Mergea și partenerul său de atunci, indianul Rohan Bopanna, s-au oprit în optimi.

Mergea și Inglot vor juca în turul secund contra învingătorilor din meciul care îi opune pe francezii Julien Benneteau/Jeremy Chardy și cuplul Mariusz Fyrstenberg (Polonia)/Martin Klizan (Slovacia).

Perechile învingătoare în primul tur și-au asigurat câte 90 de puncte ATP și 23.000 de dolari australieni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6376 secunde