Sute de sportivi, la startul Crosului 1 Decembrie. Cine sunt campionii

231

Articole de la același autor

Joi, de Ziua Națională a României, aproximativ 200 de alergători s-au întrecut la cea de-a XVll-a ediție a Crosului 1 Decembrie, competiție organizată de către Liceul Internațional de Informatică, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Atletism, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Școala Spectrum. 


Startul l-a dat chiar Mariana Solomon, noul director executiv al DJST Constanța. Caravana a pornit de pe bulevardul Tomis, din fața Liceului Internațional de Informatică, apoi traseul a continuat pe bulevardul Tomis și strada Traian, linia de final fiind în Piața Ovidiu. 


La feminin, pe prima poziție s-a clasat Antoanela Manac, legitimată la Atena Sport Club, urmată de Diana Pivniceru și Cristina Olteanu. Competiția masculină a fost câștigată de atletul de la CS Farul Cătălin Jitcovici, urmat de Ionuț Nemavici și Andrei Dumitru. 


Au fost acordate și două premii speciale. Natalia Ceriu a primit premiul pentru cea mai tânără sportivă (născută în 2009), iar diploma pentru cel mai în vârstă concurent a fost câștigată de către dr. Veronica Negreanu (născută în 1930).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde