Marius Șumudică:

"Sunt antrenorul Farului și vreau să-mi respect contractul"

1290
Tehnicianul "marinarilor" a declarat, ieri, că nu renunță la funcția de principal. "Șumi" a anunțat și că va opera schimbări în echipă.

Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului, a anunțat pentru ieri o ședință de Consiliu Director, care să analizeze eșecul usturător de la Brănești. Până la ora închiderii ediției însă, Crainiciuc nu a răspuns la telefon, pentru a ne oferi amă-nunte de la întrunire, care, dacă s-a desfășurat, a avut loc probabil la București, pentru că la Constanța nu au fost prezenți ieri înalți oficiali fariști.
Nici antrenorul Marius Șumudică nu a venit ieri la club, fiind reținut de o acțiune a cursului Pro, o lecție deschisă care a avut loc la Ploiești. Astăzi, în prima parte a zilei, Șumi va asista, alături de ceilalți cursanți Pro, la un antrenament al echipei naționale, astfel că antrenorul va ajunge la Constanța în această după-amiază, la al doilea antrenament al Farului.
Se vorbea că la ședința Consiliului Director s-ar fi putut hotărî și soarta antrenorului. Șumudică a fost însă ferm, declarând, aseară, pentru "Cuget Liber", că, din partea sa, varianta demisiei este exclusă.
"Eu nu știu de nicio ședință. Sunt antrenorul echipei și am un contract ferm cu Farul, pe care vreau să îl respect. Încerc să-mi realizez obiectivul și nu știu dacă, în câteva etape, se poate da un verdict în privința compromiterii sau nu a promovării", ne-a spus Marius Șumudică.
"Toată lumea e vinovată pentru ce s-a întâmplat, nu numai Șumudică. Cu siguranță că, din etapa viitoare, vor fi schimbări în echipă. Vor evolua și cei folosiți mai puțin, care sper să aibă alt aplomb și să joace cu ambiție. Asta mă deranjează cel mai mult până acum, lipsa atitudinii. Adversarii numai așa ne-au bătut. Au fost primii la minge și au dat dovadă de agresivitate. Noi credem că dacă suntem Farul, gata, îi învingem pe toți. Nu trebuie să mai trăim în trecut", a arătat antrenorul.
Șumudică a anunțat că, în această săptămână sau în cea viitoare, Farul va mai achiziționa cel puțin doi jucători. "Vor fi străini, jucători buni. Să nu mai facem experimente", a punctat tehnicianul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2009
Stire din Sport : Am ajuns de râsul curcilor!
Pagina a fost generata in 0.4523 secunde