"Stejarii" nu concep alt pas greșit în Rugby Europe Championship

270

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va disputa, sâmbătă, 18 februarie, cel de-al doilea meci din cadrul Rugby Europe Championship, contra Spaniei, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. Inițial, partida a fost programată la Iași, însă din pricina condițiilor meteo nefavorabile, s-a luat decizia de aduce partida în Capitală. Meciul va fi transmis, în direct, de la ora 13, pe Dolce Sport. 


"Stejarii" au debutat cu stângul în competiție, după ce au fost învinși, sâmbăta trecută, în deplasare, scor 38-41, de Germania și au neapărată nevoie de victorie pentru a spera la calificarea la Cupa Mondială 2019, din Japonia. 


Pentru acest lucru, România trebuie să ocupe primul loc în Rugby Europe Championship, să se claseze pe locul doi după Georgia (echipă calificată deja la Cupa Mondială) sau se clasează pe locul secund și să se impună în meciul de baraj, contra ocupantei locului trei în Pacific Tri-Nation (Fiji, Samoa și Tonga). 


Naționala de rugby a României se menține pe locul 16 în clasamentul mondial, poziție pe care încheiase anul trecut, însă după înfrângerea în fața Germaniei, a pierdut 2 puncte, coborând de la 69,36 la 67,63, potrivit site-ului Federației internaționale de profil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1777 secunde