"Stejarii" întâlnesc Brazilia, în ultimul meci test al lunii

304

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va juca sâmbătă, 24 iunie, împotriva Braziliei, în ultimul meci test al anului. Partida este programată, de la ora 19, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București și va fi transmis în direct, pe Dolce Sport 1. 


"Stejarii" au mai disputat două partide test în această lună. Au fost învinși de Japonia, scor 21-33, la Kumamoto (10 iunie), apoi au trecut de Canada, la Edmonton (17 iunie), scor 25-9. Duelul dintre România și Brazilia va fi primul din istorie. 


"Au fost trei săptămâni diferite, foarte grele, jucătorii au răspuns pozitiv, a fost un turneu bun pentru noi, deoarece a fost interesant să vedem cum se adaptează băieții la condițiile noi de climă, diferență mare de fus orar. Per total, suntem mulțumiți de cum a evoluat echipa, însă este important să continuăm să ne îmbunătățim jocul. Brazilia este o echipă bună, puternică, a bătut Canada și Uruguay, însă avem toată încrederea că va fi un meci bun. Băieții noștri sunt conștienți că ne așteaptă un meci greu, că trebuie să ne respectăm adversarul și să ne onorăm cartea de vizită", a declarat selecționerul României, galezul Lynn Howells. 


Încasările obținute din vânzarea biletelor de la meciul România - Brazilia vor fi redirecționate spre familia fostului tânăr rugbist Andrei Burdușel, elev al Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, care s-a stins din viață joi, 22 iunie. Diagnosticat în luna ianuarie 2017 cu rabdomiosarcom cu tumoare primară la nivelul mușchiului abdominal și cu metastaze pulmonare, hepatice și osoase, Andrei ar fi împlinit 18 ani pe 25 iunie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8837 secunde