Steaua debutează în Europa fără "dezertorul" Hamroun

147
Steaua debutează în Europa fără

Articole de la același autor

Steaua București va juca astăzi, de la ora 21, în deplasare, cu cehii de la Sparta Praga, în turul trei preliminar din Champions League, ruta non-campioanelor. 


Antrenorul steliștilor, Laurențiu Reghecampf, are la dispoziție doar 20 de jucători pentru prima manșă contra cehilor, printre aceștia aflându-se și tinerii Simion, M. Mihai, Vâlceanu sau Onțel. Cea mai importantă absență din lot este cea a algerianului Jugurtha Hamroun, care i-a mințit pe oficialii Stelei că va pleca în vacanță la Paris, însă a ajuns la Zurich (Elveția) împreună cu impresarul său pentru a negocia contractul cu Al Sadd, din Qatar. O altă problemă este legată de Adi Popa, care nu s-a antrenat cu lotul în ultimele zile și sunt mici șanse să fie titular în Cehia. 


Iată echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Sparta Praga: Niță, Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic, Pintilii, Achim, Adi Popa, Stanciu, Aganovic, Golubovic.


Partida va fi transmisă în direct de Pro TV, urmând ca returul să aibă loc pe 3 august, de la ora 20.45, pe Arena Națională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8075 secunde