Starul LeBron James și-a recunoscut apartenența politică

71
Starul LeBron James și-a recunoscut apartenența politică - james-1475493350.jpg

Articole de la același autor

LeBron James, marea vedetă a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), a anunțat că va susține candidatura democratei Hillary Clinton în cursa pentru fotoliul de președinte al Statelor Unite, informează AFP.


"O voi susține pe Hillary pentru că ea va construi pe baza moștenirii prietenului meu, președintele Barack Obama. Politicile și punctele de vedere care ne divizează nu sunt soluția. Trebuie să rămânem împreună, indiferent de unde suntem sau de culoarea pielii. Iar Hillary transmite acest mesaj de speranță și unitate, de care avem nevoie. Cred în ceea ce a realizat președintele Obama pentru țara noastră și susțin angajamentul ei de a continua această moștenire", a scris jucătorul echipei Cleveland Cavaliers într-un articol publicat pe site-ul Business Insider.


În vârstă de 31 ani, LeBron James are în palmares trei titluri de campion în NBA, a fost desemnat de trei ori cel MVP-ul finalei NBA și desemnat de 4 ori cel mai bun jucător al campionatului nord-american de baschet, de două ori ca jucător al celor de la Cleveland Cavaliers și de două ori la Miami Heat. În acest moment, doar Bill Russel (5), Michael Jordan (5) și Kareem Abdul-Jabbar (6) are mai multe astfel de distincții, decât LeBron James.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1574 secunde