Start lansat pentru FC Viitorul, în noua ediție a Ligii l

190
Start lansat pentru FC Viitorul, în noua ediție a Ligii l - startlansat-1500394294.jpg

Articole de la același autor

Luni, pe stadionul "Central" de la Ovidiu, campioana României, FC Viitorul, a trecut fără emoții de Gaz Metan Mediaș, scor 3-0 (2-0), în prima etapă a Ligii l de fotbal, ediția 2017/2018. Golurile echipei antrenate de Gheorghe Hagi au fost reușite de Aurelian Chițu (min. 31), Cristian Ganea (min. 36) și George Țucudean (min. 62).

Meciul a fost controlat de la un capăt la altul de dobrogeni, care nu au dat nicio șansă echipei antrenate de Cristi Pustai. Din păcate, la începutul primei reprize, jucătorul gazdelor Carlo Casap (20 de ani) a fost nevoit să părăsească terenul, din cauza unei accidentări la genunchi. După primele controale, se pare că tânărul fotbalist a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și va lipsi cel puțin șase luni de gazon.

Etapa următoare este programată sâmbătă, 22 iulie (ora 21), atunci când Viitorul va juca în fieful celor de la CFR Cluj.

FC Viitorul își află adversara din preliminariile Ligii Campionilor

Astăzi, va avea loc returul duelului dintre F91 Dudelange (Luxemburg) și Apoel Nicosia (Cipru), ce va decide adversara constănțenilor în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În manșa tur, la Nicosia, ciprioții s-au impus cu 1-0.

În această fază a competiției, FC Viitorul a primit acceptul oficialilor UEFA de a disputa partida de pe teren propriu, pe micuța, dar cocheta arenă din Ovidiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5588 secunde