Sportul constănțean, îndoliat. Iancu Băcioiu a încetat din viață

1058
2
Sportul constănțean, îndoliat. Iancu Băcioiu a încetat din viață - rugbycleopatra18-1389527420.jpg

Articole de la același autor

A încetat din viață, la vârsta de 69 de ani, unul dintre rugbyștii de legendă ai Farului Constanța și ai echipei naționale a României, Iancu Băcioiu. 


Fost campion european cu Naționala României și de trei ori campion național cu Farul Constanța, Iancu Băcioiu a fost unul dintre sportivii de mare valoare ai României în anii '70-'80. 


Redacția Cuget Liber, Clubul Sportiv Farul Constanța și Elena Frîncu sunt alături de familia îndoliată. Înmormântarea va avea loc luni.


Comentează știrea

Aragorn
11 ianuarie 2014
Dumnezeu sa-l odihneasca...

Multumim, nea Iancule, pentru toate amintirile frumoase si pentru demnitatea si onoarea cu care ai aparat culorile Farului si ale Constantei. O zi trista, un adevarat campion a plecat dintre noi...nea Nacu, Nicusor si Gheorghe Dinu, "unchiul" Celea, Emil Grigore, Florin Caragea...ce echipa campioana are bunul Dumnezeu !

Mihai Bucos
12 ianuarie 2014
Iancu Bacioiu

Profund intristat si indurerat de disparitia fostului meu coleg si amic Iancu. Nu voi uita niciodata rolul imens pe care la avut in gramada noastra in meciul cu Franta din 14 noiembrie 1976 de pe Giulesti,cind am batut pe cocosul galic cu 15-12 dupa ce fusesem condusi cu 12-0. Sincere condoliante familiei si Dumnezeu sa-l ierte.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Tânără moartă într-un accident rutier
Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Monden : A fost UCIS!
Pagina a fost generata in 1.0574 secunde