Spectacol cu balonul oval, la Cupa Toamnei la mini-rugby

212

Articole de la același autor

ACS Rugby Team Constanța a organizat, sâmbătă dimineața, pe terenul sintetic de fotbal din Complexul "FC Farul", întrecerile celei de-a cincea ediții a Cupei Toamnei la mini-rugby, în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean Constanța, rezervat copiilor cu vârste de 7, 10, 12 și 14 ani.

La această etapă, au participat peste 250 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din Constanța, Cumpăna, Mangalia, Castelu, Săcele, Năvodari, Ghindărești și Medgidia. La finalul competiției, copiii au primit bluze de vânt, răcoritoare și dulciuri.

Rezultatele înregistrate

La S Rugby, grupa de vârstă 5-7 ani, echipele din Ghindărești și Ovidiu au oferit un joc frumos. La final, scorul a fost egal, 25-25, copiii fiind aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți la meci.

La U10, competiția a fost câștigată de echipa din Cumpăna, scor 35-25 în finala cu echipa din Ghindărești. Pe locul trei, s-a clasat selecționata Năvodari-Săcele-Corbu, urmată de selecționata formată din copii din Medgidia și Castelu.

La U12, pe prima poziție a terminat echipa din Cumpăna, scor 15-5 în finala cu Murfatlar. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat selecționata din Săcele-Năvodari-Corbu, urmată de echipele Castelu-Medgidia și de echipa din aMangalia.

La U14, cea mai bună s-a dovedit a fi selecțonata din Constanța, care, în finala cu selecționata Mangalia, s-a impus cu scorul de 35-20. Pe locul trei și patru, s-au clasat selecționatele din Medgidia-Castelu, respectiv Săcele-Năvodari-Corbu.

v v v

"Cupa Toamnei se desfășoară în cadrul proiectului «Rugby-ul, valori pentru viață», care se derulează în perioada mai-decembrie, având drept scop alcătuirea selecționatelor U10, U12, U14, dar și a echipelor de club din județul Constanța. Responsabili cu alcătuirea selecționatelor sunt Dumitru Barbu la U10, Cosmin Glodeanu la U12 și Radu Nicolae Mocanu la U14", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele ACS Rugby Team Constanța, Florian Constantin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Mihai Covaliu, noul președinte COSR
Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Cine va fi noul președinte COSR?
Pagina a fost generata in 1.1579 secunde