Spadasinele de la CS Farul, campioane naționale

243
Spadasinele  de la CS Farul, campioane naționale - spadasinele-1498494758.jpg

Articole de la același autor

Spadasinii de la CS Farul și au CSS 1 Constanța au strălucit la Campionatul Național de scrimă pentru copii, ce a avut loc, week-end-ul trecut, în sala "Ana Pascu" din București. 


Cea mai importantă performanță a fost izbutită de echipa feminină de spadă, la categoria 12-13 ani, ce a devenit campioană națională după o finală contra celor de la CSA Steaua, scor 45-32. 


Formația învingătoare a fost formată din Ann Caramanian, Theodora Ion, Ștefania Iordachi și Elena Nurciu, îndrumate de antrenoarea Mihaela Ion. 


Cea de-a doua garnitură de la CS Farul (Ariana Duduna, Marina Ion, Mara Ismăileanu, Patricia Lungu) a încheiat competiția pe locul opt, iar CSS 1 Constanța (Rebeca Iacob, Eva Marinescu, Maria Stan, Rebeca Titimeaua), pe locul 13. 


Eva Marinescu a disputat și finala probei de spadă 8-9 ani, pierdută în fața Nataliei Constantin (CS Contraatac), și a obținut medalia de argint. Theodora Ion a urcat pe a treia treaptă a podiumului la proba de spadă, categoria 12-13 ani. 


Alte cinci medalii au fost câștigate în primele două zile de concurs: Sorin Gari (CSS 1) - argint la individual, 10-11 ani; CS Farul (Teodor Gogu, Horia Nistor, Andrei Papp, Dimu Purcărea) - argint pe echipe, 12-13 ani; Andrei Papp și Dimu Purcărea - ambii bronz la individual, 12-13 ani și Ioana Agbas (CSS 1) - bronz la individual, 10-11 ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7407 secunde