Eveniment de excepție la TC Idu Mamaia

Sorana Cârstea, Simona Halep și Horia Tecău, alături de micuții tenismeni

550

Articole de la același autor

Campionii la tenis Sorana Cârstea, Simona Halep și Horia Tecău au schimbat mingi cu copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani veniți în număr mare, sâmbătă, 7 decembrie, la baza sportivă Tenis Club Idu din Mamaia, la cea de-a doua ediție a Kids Day. 


După ce, în ediția de anul trecut, organizatorii Sorana Cârstea și Horia Tecău l-au invitat pe Victor Hănescu, anul acesta, invitata specială a fost absolventa Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța, Simona Halep, ju-cătoare clasată pe locul 11 în ierarhia mondială, admirată, conform organizației internaționale Aso-ciația Tenisului Feminin (WTA), ca având cea mai bună evoluție din acest an. 


Prezenți pentru a-i impulsiona pe micii admiratori, cei trei sportivi și-au amintit cu emoție de copilărie, declarându-se mișcați de copiii în al căror entuziasm s-au regăsit. "Și eu am fost la fel ca ei. Eram mic, timid, așa cum și ei sunt acum.Mi-am amintit de acele clipe, apoimi-am văzut primul antrenor în tribună. A fost un moment emoționant. Ne bucurăm de reușită și sperăm să avem același succes și la anul", a declarat Horia Tecău. Evenimentul s-a desfășurat pe un teren de zgură, preferat de Simona Halep, la două filee, unul mare și unul mic, pe care "cei trei muschetari și rachetele lor" au jucat alternativ, la simplu și pe echipe, cu toți cei înscriși. Finalul evenimentului a constat în îmbrățișări, fotografii, autografe și mici cadouri surpriză oferite viitorilor tenismeni și tenismene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3794 secunde