Slam-dunk pe nisip! Spectaculosul baschet 3x3 revine la Mamaia

325

Articole de la același autor

În zilele de 22 și 23 iulie, pe esplanada "Perla" din stațiunea Mamaia, va avea loc a șaptea ediție a circuitului național Sport Arena Streetball, intitulată Superbet Constanța Streetplay, competiție foarte așteptată de jucătorii români.

În mai puțin de o oră, s-a completat întregul tablou al competiției, însumând 70 de echipe împărțite în patru categorii: U12, U14, U18 și Open, totalizând aproape 300 de sportivi. Dacă s-ar fi înscris toate echipele doritoare, la ora aceasta am fi vorbit de cel puțin 150 de echipe. Din sezonul viitor, turneele de la Constanța vor fi regândite, pentru a putea satisface dorința tuturor iubitorilor de baschet 3x3 de a participa la competiție.

Premii în valoare de 20.000 de lei îi așteaptă pe participanți, iar toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings.

Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani, în valoare de 4.500 lei. Școala Veche și Rahova’s Finest, cele mai bune echipe din baschetul 3x3 din România, își vor continua duelul epic din circuitul național.

"Este unul din cele mai așteptate turnee ale sezonului și se anunță o concurență aprigă, deoarece vor fi prezenți cei mai buni jucători de baschet 3x3 din România. De asemenea, vor participa și trei echipe formate din militari americani ai bazei de la Mihail Kogălniceanu. Vom avea dansuri, muzică, concursuri, totul este pus la punct pentru un spectacol de zile mari", a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociației Județene de Baschet Constanța.

Cei mai buni dunkeri români, Grațian Pintea și Șerban Bălan, care s-au mai înfruntat în două rânduri, anul acesta, în circuitul național Sport Arena Streetball, vor fi prezenți și la Mamaia. De asemenea, concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile și, în drum spre plajă sau spre destinațiile de distracție, fiecare trecător va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile pe terenul de baschet.

"Urez bun venit la Constanța echipei Sport Arena Streetball. Aș vrea să le mulțumesc pentru parteneriatul de succes care s-a creat între noi, în ultimii ani. Sperăm ca acesta să aducă la Constanța cât mai multe evenimente de acest gen. Vreau, de asemenea, să felicit Asociația Județeană de Baschet Constanța pentru întreaga implicare și pentru devotamentul arătat în slujba baschetului", a declarat Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2833 secunde