Simona Halep va începe sezonul de iarbă la Eastbourne

127
Simona Halep va începe sezonul de iarbă la Eastbourne - simonahalep-1498064076.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, va începe sezonul pe iarbă la turneul WTA de la Eastbourne, care se va desfășura în perioada 25 iunie - 1 iulie, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor. 


Printre jucătoarele care vor participa la Eastbourne, turneu cu premii de 753.900 dolari, se numără Karolina Pliskova (Cehia), numărul 3 mondial, Dominika Cibulkova (Slovacia), numărul 5 WTA, britanica Johanna Konta (6 WTA), Garbine Muguruza (Spania), 7 WTA, dar și liderul WTA, germana Angelique Kerber, care a primit și ea un wild card. De asemenea, pe tabloul principal va figura și Monica Niculescu. 


Halep trebuia să participe inițial la turneului WTA de la Birmingham, care se desfășoară săptămâna aceasta, dar a decis să își prelungească vacanța, pentru a se recupera mai bine după accidentarea suferită la gleznă în finala de la Roma. Ultimul meci jucat de româncă a fost finala de la Roland Garros, pierdută în trei seturi în fața letonei Jelena Ostapenko. 


Turneul de la Eastbourne va constitui o ultimă verificare pentru jucătoare înaintea debutului turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care se va juca între 3 și 16 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde