Simona Halep s-a oprit în sferturi de finală, la Australian Open

121
1

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep, nr. 3 WTA, a pierdut, ieri, meciul din sferturile de finală ale turneului Australian Open, în fața rusoaicei Ekaterina Makarova (nr. 10), scor 4-6, 0-6. După un debut fabulos în noul an, constănțeanca a făcut un meci slab și a pierdut în doar o oră și nouă minute. 


"Am făcut un antrenament bun dimineață, dar poate am fost un pic prea stresată la începutul meciului. A fost o zi rea pentru mine. Ekaterina a jucat bine și i-a intrat totul. A meritat victoria. Sunt un pic tristă că nu am putut juca tenisul meu obișnuit, dar se mai întâmplă. Trebuie să privesc înainte, către următorul turneu. Încă din debutul meciului, am simțit că jocul meu nu merge și am încercat să schimb ceva, dar nu mi-a reușit. În momentele importante, adversara mea a jucat foarte bine", a declarat Simona Halep, la sfârșitul meciului. Pentru evoluția la Openul de la Melbourne, constănțeanca a primit un cec în valoare de 340.000 de dolari australieni și 430 de puncte WTA.


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0295 secunde