Partidă de Fed Cup, în week-end: România - Marea Britanie

Simona Halep, primul antrenament la Tenis Club Idu Mamaia

428

Articole de la același autor

Rând pe rând, jucătoarele de tenis ale României au sosit la Mamaia, pentru a se acomoda cu zgura de la Tenis Club Idu, înaintea duelului cu Marea Britanie, din week-end, partidă de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială ll a Fed Cup. 


Numărul 5 WTA, constănțeanca Simona Halep a efectuat, ieri, un prim antrenament, pe durata a două ore, alături de antrenoarea Alina Tecșor. Din cauza averselor de ploaie, antrenamentul a avut loc pe terenul secund, în balon acoperit. 


Irina Camelia Begu și Sorana Cîrstea au sosit și ele la Mamaia, urmând ca Monica Niculescu să ajungă în această dimineață, la fel și delegația Marii Britanii. 


Britanicii își pun toate speranțele în noua senzație a tenisului mondial, Johanna Konta (25 de ani), aflată pe poziția a șaptea în clasamentul WTA, cea mai bună clasare din carieră. 


Primele două partide de simplu ale acestui duel vor avea loc sâmbătă, iar duminică, se vor disputa două meciuri de simplu și cel de dublu. 


Iată programul de antrenament al celor două echipe în zilele urmă-toare: miercuri, 19 aprilie - România (intervalele orare 12-15, 17-19), Marea Britanie (10-12, 15-17); joi, 20 aprilie - România (9-11, 13-15), Marea Britanie (11-13, 15-17). 


v v v


Mamaia Idu Junior Championship, turneul U16 de Categoria 2 din Tennis Europe Junior Tour, organizat de peste două decenii de Tenis Club Idu Mamaia, a primit premiul pentru cea mai bună organizare și promovare în 2016. 


"Este turneul nostru de suflet, îl organizăm de peste 20 de ani, iar premiul primit acum de la Tennis Europe ne bucură enorm. Este o recunoaștere a faptului că și noi, românii, suntem capabili să ne ridicăm la standardele internaționale, iar acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul echipei minunate pe care o avem aici, la Tenis Club Idu. Premiul acesta este pentru noi toți, pentru Constanța și, îmi place să cred, pentru România", a declarat Alina Idu, director Mamaia Idu Junior Championship. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7368 secunde