Simona Halep ocupă primul loc între tinerele vedete din tenisul feminin

1016
Simona Halep ocupă primul loc între tinerele vedete din tenisul feminin - simonahalep-1418757809.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost poziționată pe primul loc între tinerele vedete din tenisul feminin mondial, în clasamentul alcătuit de portalul american Bleacher Report, informează Agerpres. Constănțeanca este urmată de Eugenie Bouchard (Canada) și Belinda Bencic (Elveția). 


"Picioarele și mâinile iuți îi oferă o combinație puternică de mișcare pe teren și lovituri defensive. Halep returnează continuu cele mai bune lovituri ale adversarului, iar simțul său de anticipație este cel mai bun din circuitul WTA", așa începe ca-racterizarea Simonei, pe site-ul Bleacher Report. 


Despre reușita de la Roland Garros, unde a ajuns în finală fără a pierde niciun set, portalul american o aseamănă pe jucătoarea din Constanța cu Rafael Nadal. În descriere, este observată o asemănare dintre stilul de joc al Simonei și cel al Carolinei Wozniacki. 


Despre evoluția Simonei la Turneul Campioanelor, Bleacher Report a scris: "Halep a păstrat cel mai bun tenis al său pentru finalul sezonului. A dominat-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2 în faza grupelor la Turneul Campioanelor. Serena a câștigat revanșa, în finală, dar Halep și-a întărit statutul de pretendentă la trofeu în 2015". 


În încheiere, Bleacher Report este de părere că Simona Halep va avea un joc cu care va câștiga multe titluri de Grand Slam, atunci când se va simți mai bine ca și agresoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0587 secunde