SIMONA HALEP o învinge pe Victoria Azarenka și SE CALIFICĂ ÎN SFERTURI la Wimbledon. LIVE TEXT

638
SIMONA HALEP o învinge pe Victoria Azarenka și SE CALIFICĂ ÎN SFERTURI la Wimbledon. LIVE TEXT - simonahalepwimbledontennischampi-1499694723.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep (2 WTA), a reușit, astăzi, să acceadă în faza sferturilor de finală de la Wimbledon (Marea Britanie), după ce s-a impus în două seturi, scor 7-6 (3), 6-2 , în fața fostului număr 1 mondial, bielorusa Viktoria Azarenka, revenită în circuit WTA după ce a născut.


În sferturi, constănțeanca va avea un meci la fel de dificil, în compania favoritei publicului, britanica Johanna Konta (6 WTA), care a trecut în turul precedent de Caroline Garcia (Franța, 22 WTA), scor 7-6 (3), 4-6, 6-4. Dacă o va învinge pe Konta, Simona devine numărul 1 WTA, depășind-o pe Karolina Pliskova (Cehia).




5-2! Simona Halep a avut minge de meci, dar Azarenka a arătat de ce a fost lider WTA și a revenit, rămânând în meci. Azarenka urmează la serviciu 


5-1! Azarenka nu renunță și rămâne în meci după ce își câștigă serviciul. Halep servește acum pentru meci


5-0! Halep profită de greșelile neforțate ale adversarei și se apropie la un singur game de sferturile de finală 


4-0! După mai bine de 8 minute Simona reușește să facă un nou break. A avut 4 mingi de break și până la urmă a reușit să câștige pe serviciul adversarei 


3-0! Halep își câștigă din nou serviciul fără emoții. Lovește foarte bine și încheie punctele rapid


2-0! Break Halep! Simona reușește să câștige pe serviciul adversarei. Azarenka pare tot mai nervoasă, negăsit soluții pentru a contracara jocul destul de bun al Simonei 


1-0! Halep începe setul doi excelent. Își câștigă fără probleme serviciul, în ciuda faptului că Azarenka a forțat cu mingi lungi și puternice. 


7-6! SET HALEP: Azarenka a salvat o minge de set chiar pe serviciul româncei, dar apoi a trimis afară cu forehandul și Simona se impune în primul set după 54 de minute.


6-6! Game Halep: Azarenka o împinge din nou pe Halep în spatele terenului și alternează mingile lungi cu cele scurte, dar românca se apără bine și servește din nou excelent pentru a trimite setul în tie-break.


5-6! Game Azarenka: Simona a condus cu 30-0, dar bielorusa a revenit în avantaj și o forțează pe româncă să servească din nou pentru a rămâne în set.


5-5! Game Halep: Simona luptă exemplar, ajutată și de un prim serviciu foarte eficient și rămâne în set.


4-5! Game Azarenka: Simona a câștigat un singur punct în acest game și este nevoită să servească pentru a rămâne în set.


4-4! Game Halep: Serviciu foarte bun pentru Simona, care a fost condusă cu 0-15, dar a revenit și a câștigat game-ul.


3-4! Re-break Halep: Azarenka a trimis o lovitură de forehand în fileu și i-a oferit Simonei șansa de a face re-break, iar Halep a profitat de oportunitate și servește pentru a restabili egalitatea.


2-4! Break Azarenka: Azarenka profită de plusul de forță pentru a miza pe un joc mai ofensiv și face un nou break. Simona este nevoită în continuare să joace retrasă.


2-3! Game Azarenka: Răspuns pe măsură din partea bielorusei, care revine în avantaj printr-un game alb.


2-2! Game Halep: Românca încearcă să servească lung și face două duble greșeli în acest game, dar se impune în cele din urmă și restabilește egalitatea.


1-2! Re-break Halep: Româncă își intră treptat în ritm și nu a mai greșit la fel de multe mingi ca în primele două game-uri, profitând de prima minge de break.


0-2! Break Azarenka: Jocul agresiv al adversarei a obligat-o pe Simona să stea mult în spatele liniei de fund și i-a adus bielorusei și primele mingi de break. Halep a salvat trei dintre ele, însă a cedat la a patra și pierde primul game pe propriul serviciu.


0-1! Game Azarenka: Bielorusa își face serviciul, în urma unui prim game echilibrat, în care cele două jucătoare au greșit însă destul de mult.

Victoria Azarenka servește prima.


La această oră, jucătoarea de tenis din România, Simona Halep o întâlnește pe bielorusa, Viktoria Azarenka, în optimile de finală ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon (Marea Britanie).




sursa Live text: gsp.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5845 secunde