Simona Halep nu face o tragedie din înfrângerea cu Johanna Konta

242
6
Simona Halep nu face o tragedie din înfrângerea cu Johanna Konta - simonahalep-1499871805.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă a ratat încă o șansă de a deveni numărul 1 mondial, jucătoarea română de tenis Simona Halep nu dramatizează și privește aventura de la Wimbledon (Marea Britanie) ca pe o lecție de viață. 


"Am învățat că toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf. O nouă zi, muncesc în continuare", se arată în mesajul postat de constănțeancă, pe o rețea de socializare. 


Simona Halep a fost învinsă, marți, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, de către britanica Johanna Konta, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6. O eventuală victorie ar fi propulsat-o pe româncă pe prima poziție a ierarhiei WTA. 


De altfel, la conferința de presă de după meciul cu Johanna Konta, Halep a anunțat că nu va participa la turneul WTA de la București, în ciuda eforturilor organizatorilor de a o convinge să-și apere trofeul.


Comentează știrea

Vivi
13 iulie 2017
...

Din infrangerea cu konta, da, dar ar trebui sa faca din faptul ca nu este in stare sa castige un turneu adevarat, de Mare Slem si nu de-alea de mana a doua sau a treia, pe care e obisnuita sa le castige...astfel nu poti avea pretentii de mare jucatoare...consacrarea este un mare turneu!

Miki
13 iulie 2017
campion

Vivi, ai facut cumva sport de performanta si vorbesti din proprie experienta sau te-ai antrenat numai pe maidan???

@Miki
13 iulie 2017
...

Din fericire, da, am facut si de aceea stiu ca adevarata performanta este sa castigi cele mai mari competitii si nu doar sa-ti umpli portofelul pe la turnee care azi exista si maine,nu! Sportul nu este doar o meserie ca oricare alta, aici daca vrei sa dovedesti ca esti cel mai bun trebuie sa-i invingi pe cei mai buni si sa castigi competitii mari, ceea ce pana acum domnisoara nu a demonstrat, in ciuda celor care o tot ridica in slavi - se pare ca acestia sunt cei care habar nu au despre ce inseamna sport de performanta!

Radu
13 iulie 2017
Mare performanta

Sunt jucatori mari ... in diverse sporturi care nu au castigat poate marele premiu , medalia la olimpiada etc. la Baieti cand este in generatie cu Federer, Nadal si Djokovici ... cum poti sa castigi un mare slem ??? Cand castigi un Mare Slam si devii si locul 1 in lume ...este CEL MAI MARE LA ACEEA ORA ...dar nu inseamna ca alti jucatori nu sunt mari. parerea mea. Hai Simona !

Radu
13 iulie 2017
Mare performanta

Sunt jucatori mari ... in diverse sporturi care nu au castigat poate marele premiu , medalia la olimpiada etc. la Baieti cand esti in generatie cu Federer, Nadal si Djokovici ... cum poti sa castigi un mare slem ??? Cand castigi un Mare Slam si devii si locul 1 in lume ...esti CEL MAI MARE LA ACEEA ORA ...dar nu inseamna ca alti jucatori nu sunt mari. parerea mea. Hai Simona !

okila
13 iulie 2017
simona

daca nu te afecteaza inseamna ca te multumesti cu gologanii si sa stii ca daca number 1 nu esti ...nimic nu esti sau cel putin crezul asta ar trebui sa te ghideze ,dar la cat bunsimt ai, cred ca vorbesc la pereti ,pacat de talent ,increzut_o

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6188 secunde