Simona Halep, implicată într-o acțiune caritabilă în Marea Britanie

204
Simona Halep, implicată într-o acțiune caritabilă în Marea Britanie - simonahalep-1498231999.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, și-a făcut timp pentru a susține o acțiune caritabilă organizată de Aegon, sponsorul principal al turneului WTA de la Eastbourne (Anglia), care va avea loc săptămâna viitoare. 


Halep, finalistă luna aceasta la Roland Garros, a participat la promovarea "Zilei internaționale de caritate Aegon", împreună cu tenismanul canadian Vasek Pospisil, care a atins sferturile de finală la Wimbledon, în 2015, anunță cotidianul Eastbourne Herald.


Campania este dedicată colectării de fonduri pentru susținerea costurilor de funcționare a 12 centre care oferă îngrijiri paleative bătrânilor și copiilor din regiunea Sussex.


Coordonată în totalitate de voluntari din cadrul organizației "Friends of Sussex Hospices" (FSH), acțiunea își propune, pe lângă strângerea de fonduri, conștientizarea serviciilor inestimabile furnizate de aceste centre către comunitatea din Sussex.


Turneul WTA de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare totală de 753.900 dolari, se va desfășura în perioada 25 iunie - 1 iulie, iar Halep va participa grație unui wild card.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde