Simona Halep continuă lupta pentru viața copiilor născuți prematur

199
2
Simona Halep continuă lupta pentru viața copiilor născuți prematur - simonahalep-1487265103.jpg

Articole de la același autor

Pentru al cincilea an consecutiv, jucătoarea de tenis Simona Halep, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii România, luptă pentru viața copiilor născuți prematur, în proiectul "Grijă pentru copii".

Numărul 4 mondial, Simona Halep îi invită pe români să se alăture campaniei manifest "Fii în inima lor pe viață", ce se va derula timp de 8 săptămâni, contribuția acestora fiind una simbolică, de a da "love" pe site-urile de socializare.

"Știu din proprie experiență cât de importantă este susținerea în tot ceea ce facem, iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult. Vă puteți implica și voi printr-un simplu gest simbolic. Haideți să rămânem în inima lor pe viață", se arată în mesajul constăn-țencei.

Comentează știrea

Gigi
19 februarie 2017
sah

Baieti, "prietenul" nostru Fl. Apetrei sta non-stop pe Prosport, la Tenis si o injura pe Simona Halep, o face machedoanca, nasoasa, injura in stilu-i caracteristic pe toti cei care sustin sportul si pe constanteanca noastra. Se lauda ca s-a nascut si ca sta in Brooklyn, ca e milionar :)))) Va rog sa intrati pe Prosport, sa va faceti cont si sa-l dam in cap nesimtitului si mincinosului. Pe Prosport este userul "Shumudica" barat. Ii este alaturi, cine altul decat Stelica. Amandoi de la 8 la 22 nu fac altceva decat sa injure si sa denigreze o sportiva, pe Simona Halep care a ajuns intr-o elita mondiala prin munca ei, nu cersind si nu milogindu-se ca Apetrei care a carat frigidere si betoane prin Londra ca sa faca bani si fara sa-i dea un ban fiicei lui de 8 ani... de 16 ani nu e interest de unica fiica, acest esuat parazit social....

Zorro
19 februarie 2017
sah

Criminalul Fl. Apetrei bin Laden este retardat sexual!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde