Simona Halep are un nou preparator fizic

322
Simona Halep are un nou preparator fizic - simonahalep-1476283337.jpg

Articole de la același autor

După ce a renunțat, în această vară, la Theo Cercel, preparatorul său fizic din ultimii doi ani, jucătoarea de tenis Simona Halep se pare că i-a găsit, recent, înlocuitor. Potrivit gsp.ro, Dragoș Luscan va fi cel care va lucra, în următoarea perioadă, cu actualul număr 4 mondial. Fost handbalist la HC Argeș, Luscan a mai activat ca preparator fizic al lotului național de handbal, dar a și lucrat alături de Horia Tecău și Florin Mergea. 


Jucătoarea din Constanța se află, în aceste zile, în România, unde încearcă să-și încarce bateriile înaintea Turneului Campioanelor, ce va avea loc, în perioada 23-30 octombrie, la Singapore. 


Până în acest moment, cinci jucătoare s-au calificat deja pentru turneul finalului de sezon: Angelique Kerber, Serena Williams, Agni-eszka Radwanska, Karoline Pliskova și Simona Halep. Pentru ultimele trei locuri rămase, se luptă alte șapte sportive: Garbine Muguruza, Madison Keys, Johanna Konta, Dominika Cibulkova, Carla Suarez Navarro, Svetlana Kuznetsova și Petra Kvitova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde