Simona Halep, 6,2 milioane de dolari câștigate în ultimul an

134
Simona Halep, 6,2 milioane de dolari câștigate în ultimul an - simona-1502895049.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep figurează în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri realizate în ultimul an, stabilit de revista economică Forbes și dominat de americanca Serena Williams.

În vârstă de 25 ani, constănțeanca a obținut 6,2 milioane dolari în perioada iunie 2016 - iunie 2017, mai mult de jumătate din această sumă fiind reprezentată de premiile câștigate în circuitul WTA, iar restul din contractele sale de publicitate.

"Simona Halep se află de aproape 200 de săptămâni în Top 10. Starul născut în România a încheiat un contract pe mulți ani cu Mercedes Benz România, dar cel important contract de sponsorizare îl are cu Adidas", scrie Forbes, consultată de Agerpres.

Clasamentul stabilit de Forbes este dominat de Serena Williams, care, deși nu a mai evoluat de câteva luni, fiind însărcinată cu primul ei copil, a reușit să adune în ultimele 12 luni suma de 27 milioane dolari, mai mult decât dublu față de a doua clasată, Angelique Kerber (Germania, 12,6 milioane dolari).

v v v

Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, după victoria, scor 6-4, 6-1, cu americanca Taylor Townsend.

Constănțeanca și-a asigurat astfel 29.100 dolari și 105 puncte WTA, iar în optimi, o va înfrunta pe câștigătoarea partidei Roberta Vinci (Italia) - Anastasija Sevastova (Letonia). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5722 secunde