Selecționerul învinșilor a DEMISIONAT! 'RUȘINE NAȚIONALĂ'

210
Selecționerul învinșilor a DEMISIONAT! 'RUȘINE NAȚIONALĂ' - islanda1465x390-1467100194.jpg

Articole recomandate

Reprezentativa Islandei a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale, după ce a eliminat Anglia, luni, la Nisa, datorită unei victorii de neuitat, scor 2-1.


Oamenii lui Roy Hodgson au deschis repede scorul, după ce Wayne Rooney a transformat un penalty, în minutul 4. Nordicii au revenit incredibil de repede în joc și au egalat datorită lui Ragnar Sigurdsson, în minutul 6. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 18, de Kolbeinn Sightorsson. Englezii au avut inițiativa în restul meciului, dar islandezii s-au apărat cu calm și au încercat să lovească prin câteva contraatacuri foarte tăioase. Tabela nu s-a mai schimbat, iar Islanda a produs una dintre cele mai mari suprize din istoria fotbalului, atât la Campionatele Europene, cât și Mondiale. În preliminarii, nordicii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Olanda, Cehia, Turcia, Letonia și Kazahstan. În grupele turneului final, Islanda a remizat cu Portugalia, (scor 1-1) și Ungaria (1-1) și a învins Austria (scor 2-1). În "sferturi", Islanda va întâlni reprezentativa Franței.


Roy Hodgosn, selecționerul Angliei, a demisionat la puțin timp după încheierea jocului. "Știu că suntem într-o afacere a rezultatelor. Acum este timpul ca altcineva să se asigure de progresul acestui grup tânăr și flămând de performanță. Mi-ar fi plăcut să mai stai pentru doi ani de zile, dar este timpul ca altcineva să preia acest grup. Nu am progresat atât de mult cât pe cât suntem capabili și asta este inacceptabil. Îmi pare rău că trebuie să se termine astfel, cu o altă eliminare de la un turneu final. Aceste lucruri se întâmplă"", a spus Hodgson.

"Rușine Națională", au titrat ziariștii de la "The Sun", cel mai cunoscut tabloid din Marea Britanie, scrie evz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5293 secunde