Scrima constănțeană, din nou pe podiumul național

1133
Scrima constănțeană, din nou pe podiumul național - scrimaconstanteana-1486663510.jpg

Articole de la același autor

CS Farul Constanța a câștigat, miercuri, medaliile de bronz în proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți, de la Satu Mare. 


Echipa compusă din Teodora Băloiu, Raluca Drăghici, Theodora Ion și Elena Nurciu a reușit să treacă în sferturile de finală de ACS Balestra 2, cu scorul de 45-36, însă a cedat în penultimul act, împotriva celor de la CSA Steaua București, scor 24-45. Astfel, fetele antrenate de Mihaela Ion au fost obligate să dispute finala mică, în compania celor de la CS Satu Mare. Lupta pentru un loc pe podium a fost extrem de strânsă, diferența fiind făcută de un singur punct. CS Farul a izbutit să o învingă pe CS Satu Mare cu 43-42. Aurul a fost câștigat de către CSA Steaua, după o finală fără istoric împotriva celor de la CSTA București, scor 45-21. 


Nu este singura distincție cucerită de CS Farul la reuniunea de la Satu Mare, Raluca Drăghici câștigând, marți, medalia de bronz în proba feminină individuală de floretă. 


În perioada 28 februarie - 9 martie, Raluca Drăghici va lua parte la Campionatul European de cadeți și juniori de la Plovdiv (Bulgaria), în proba de floretă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1474 secunde