Samara și Filimon, medalie de bronz la Subotica

1119
// Constănțenii Eliza Samara și Andrei Filimon au cucerit medalia de bronz la Campionatul European de dublu mixt de la Subotica (Serbia), după ce au pierdut în semifinale în fața perechii Aleksandar Karakasevic (Serbia) / Ruta Paskauskiene (Litu-ania), scor 3-4 (4, -8, 8, -6, 7, -9, -9).
// Toate echipele constănțene de handbal au câștigat partidele susținute în prima etapă a Ligii Naționale, ediția 2009/2010. La masculin, după HCM - HC Odorhei 36-23, meci disputat joi, sâmbătă, CSM Medgidia a dispus pe teren propriu de Poli Timișoara, cu 27-26 (16-13). Tot sâmbătă, în întrecerea feminină, CS Tomis a câștigat partida din deplasare, de la Bistrița, cu U Cluj, scor 25-24 (11-10). În etapa a doua, programul e următorul: Poli Timișoara - HCM, U Cluj - CSM Medgidia, Tomis - Oltchim Rm. Vâlcea.
// În etapa a noua (penultima) a play-off-ului Diviziei Naționale de rugby, sâmbătă, la Mangalia, RCJ Farul - U Cluj 29-19, succes care îi menține pe constănțeni pe locul patru, cu 64 puncte. În etapa viitoare (ultima înaintea semifinalelor), Farul joacă în deplasarea de la RCM Timișoara, sâmbătă, de la ora 11. Constructorul Cleopatra a încheiat, sâmbătă, evoluțiile din play-out-ul întrecerii, cu eșecul din etapa a zecea din fieful Olimpiei București, scor 7-36. Constănțenii termină întrecerea pe locul patru (primul deasupra retrogradării), cu 37 puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde