Campionatele Naționale de lupte libere pentru juniori

Salbă de medalii pentru luptătorii constănțeni

518
Salbă de medalii pentru luptătorii constănțeni - salba-1477932615.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii constănțeni s-au numărat printre protagoniștii ediției 2016 a Campionatului Național de lupte libere pentru juniori 3 și 4, competiție desfășurată, week-end-ul trecut, la Buziaș. 


Ca de fiecare dată, spor-tivii de la CS Mangalia au evoluat cu mult curaj, re-zultatele înregistrate confir-mând valoarea centrului de lupte din sudul litoralului. 


La juniori 4, în întrecerea feminină, Alexandra Voiculescu a devenit campioană la categoria 26 kg, secțiune în care colega sa de club Cătălina Goja a cucerit medalia de bronz. Aur pentru Mangalia a mai adus Diana Zamfir, la categ. 65 kg, alte două constănțence laureate fiind Delia Voicu-lescu, argint la 28 kg, și Loredana Predică, bronz la 40 kg. 


La masculin, eroul zilei este Daniel Sandu, campionul categoriei 32 kg, foarte bună fiind și prestația lui David Dobrin, care și-a adjudecat bronzul la categ. 85 kg. 


Trecând la juniori 3, trebuie subliniate performanțele Anei Maria Pârvu (48 kg) și Anei Maria Predică (56 kg), ambele campioane naționale, dar nici colegii lor de club Constantin Manea (55 kg) și Răzvan Ioniță (60 kg) nu s-au lăsat mai prejos, clasându-se pe locurile 5, respectiv 3. Grație acestor performanțe, în clasamentul cluburilor pe medalii, CS Mangalia a ocupat prima poziție atât la junioare 3, cât și la junioare 4. Colectivul de antrenori este format din Marian Oancea, Cornel Trucmel și Alina Elena Ivan. 


Și sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru" (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin) au avut evoluții notabile la Naționalele de la Buziaș. Cu aur au fost răsplătite Amalia Rotunzeanu (categ. 56 kg, juniori 4) și Cristina Roșioru (categ. 60 kg, juniori 4), iar Crina Pintilie și-a adjudecat medalia de bronz la categ. 60 kg, juniori 3. Iată și rezultatele obținute de sportivii de la Aurora 23 August (antrenori, Gheorghe Ciupercă și Aurelian Marin): Gabriela Cuc - locul I, categ. 34 kg, j4, Daniel Chirițescu - locul I, categ. 42 kg, j4, Ștefan Orza - locul III, categ. 55 kg, j3. 


La competiție, a fost prezent și vicepreședintele Federației Române de Lupte, Lucian Luca, acesta serbându-și ziua de naștere chiar în timpul turneului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde