Săgeata Năvodari intră în cantonament la Izvorani

192
1
Săgeata Năvodari intră în cantonament la Izvorani - sageata-1389542177.jpg

Articole de la același autor

Fotbaliștii de la Săgeata Năvodari și-au desfășurat pregătirile, în finalul săptămânii trecute, pe stadionul "Flacăra" din localitate. 
Zilnic, antrenorii Cătălin Anghel, Gică Butoiu și Norbert Niță au condus câte două sesiuni preparative, iar în privința achizițiilor, s-a hotărât ca jucătorii care vor fi testați să se prezinte, de astăzi, la Izvorani, acolo unde se va derula primul cantonament al iernii, anunță Gazeta de Năvodari. Săgeata pleacă, în această dimineață, la ora 9,00, la Izvorani, unde va rămâne până joi, 23 ianuarie. Pe 24, jucătorii vor avea liber, urmând ca, între 25 ianuarie și 7 februarie, să se desfășoare cantonamentul din Antalya. În această perioadă, Săgeata va susține și primele meciuri de verificare. Obiectivul echipei este o clasare în primele 12 locuri, la finalul campionatului Ligii I.


Comentează știrea

christian louboutin store locator
28 februarie 2014
christian louboutin store locator

buy red sole shoes Stiri Sport : Săgeata Năvodari intră în cantonament la Izvorani | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin store locator http://register.ankdistributions.co.in/images/christian-louboutin-bridal.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Keșeru a semnat  contractul cu Steaua
Pagina a fost generata in 1.3156 secunde