Rugby Team Constanța, aproape de podium la Circuitul Național de mini-rugby U14

958
Rugby Team Constanța,  aproape de podium la Circuitul Național de mini-rugby U14 - rugbyteam-1499000153.jpg

Articole de la același autor

Rugby Team Constanța a încheiat pe locul patru turneul final al Circuitului Național de mini-rugby, categoria U14, disputat, în week-end, la Băicoi. 


Constănțenii au fost învinși în finala mică a competiției de echipa gazdă, Aurora Băicoi, scor 10-5. Campioană națională a devenit CSA Steaua București, după o finală împotriva celor de la CSO Pantelimon, încheiată cu scorul de 21-12. 


O altă formație din județul Constanța, CS Mihail Kogălniceanu, a terminat pe locul 7, după ce s-a impus împotriva celor de la RC Grivița, scor 24-0, în meciul final de clasament. 


La competiție, a asistat și Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, acesta declarând că este datoria autorităților să investească în tineri și în antrenori, tot el subliniind că sportivii de performanță trebuie respectați. 


"Am venit să asist la competiție, într-un context în care toată lumea vorbește că nu mai avem resursă umană, că nu investim în tineri. Uitați câți tineri sunt aici, care iubesc o ramură sportivă. Cred că este datoria și responsabilitatea noastră să investim în tineri și în antrenori. Felicit părinții care își îndrumă copiii spre acest minunat sport. Să nu uităm că trebuie să respectăm sportivii de performanță, în spatele lor sunt sacrificii, ani de muncă, ore de antrenament", declarat Marius Dunca. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1502 secunde