Rugby / România a ratat calificarea în finala Rugby Europe Championship Under 20

131
Rugby / România a ratat calificarea în finala Rugby Europe Championship Under 20 - minge-1490827538.jpg

Articole recomandate

Reprezentativa României Under 20 a ratat calificarea în finala turneului Rugby Europe Championship (REC) rezervat jucătorilor sub 20 de ani, după ce a pierdut miercuri, cu scorul de 16-21, semifinala contra Portugaliei, desfășurată pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.


Finala competiției, care va avea loc pe 1 aprilie, se va disputa între lusitani și naționala Spaniei. Aceasta din urmă a învins, tot miercuri, în cealaltă semifinală, selecționata Rusiei cu scorul de 37-19.

România și Rusia se vor duela, sâmbătă, în finala mică.

Câștigătoarea turneului se va califica la World Rugby U20 Trophy, eșalonul secund mondial, eveniment care va fi găzduit între 25 august și 10 septembrie de Uruguay.

Potrivit FRR, în celelalte partide disputate miercuri, Belgia a învins Olanda în urma loviturilor de departajare, 5-4, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind 30-30, iar Germania a trecut de Elveția cu 41-24.

Astfel, pentru locurile 5-6 se vor afla față în față Belgia și Germania, iar pentru locurile 7-8 se vor întâlni Olanda și Elveția, potrivit Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5542 secunde