Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia au reînceput pregătirile

363
Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia au reînceput pregătirile - rugbistii-1484676553.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia s-au reunit, luni, la Constanța, sub comanda antrenorilor Adrian Tinca, Victor Bezușcu și Onal Agiacai, pentru a pregăti cea de-a doua parte a sezonului. Jucătorii constănțeni sunt calificați la turneul final al Campionatului Național U16 de rugby în XV și sunt angrenați și în alte două competiții naționale, de rugby în Vll și rugby în X. 


Fiindcă se anunță un program destul de încărcat, grupul tehnic de antrenori a considerat că nu este timp de pierdut. Așadar, antrenamentele s-au reluat rapid! Fără modificări în lot și feriți de accidentări, jucătorii vor alterna antrenamentele pe plajă cu cele din sala de forță, iar pe 2 februarie, vor pleca într-un cantonament de o săptămână, la Bușteni. 


"Săptămâna aceasta va fi una de acomodare, fiindcă nu vrem să forțăm inutil. Apoi, o lună de zile vom facem doar antrenamente de acumulare de rezistență. Trebuie ca în perioada 3-10 iunie, când are loc turneul final, să atingem vârful maxim de formă, deoarece ne-am propus să obținem o medalie cât mai strălucitoare", a declarat Victor Bezușcu, antrenor coordonator al celor de la CS Cleopatra Mamaia. 


Chiar dacă nu a fost stabilit orașul unde va avea loc turneul final la rugby în XV, se cunosc deja cele șase formații calificate: CS Cleopatra Mamaia, Metrorex București, LPS Focșani, CT "Dinicu Golescu", CSM Olimpia București și CSS Bârlad. 


"Am depus și noi oferta pentru organizarea turneului la Constanța, pe terenul Constructorul-Cleopatra, însă avem o concurență destul de mare și rămâne de văzut ce vor alege oficialii federației. Nu contează atât de mult unde ar urma să jucăm, important este să ne facem jocul și să terminăm meciurile învingători", a declarat Vasile Chiron-dojan, președintele CS Cleopatra Mamaia. 


Lumea rugby-ului românesc este în doliu după trecerea în neființă a lui Andrei Octavian Nicolaescu, fost jucător al echipelor de rugby Metrorex, Grivița și Dinamo București. 


"Toto", așa cum era alintat de prieteni, a decedat luni, 16 ianuarie, în urma unui atac cerebral. Acesta urma să împlinească 31 de ani pe 22 ianuarie și ocupa postul de președinte al clubului de natație Aqua Sport București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0116 secunde