România întâlnește Marea Britanie, în barajul din Fed Cup

164
România întâlnește Marea Britanie, în barajul din Fed Cup - romania-1487094545.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de tenis a României va întâlni formația Marii Britanii, pe 22/23 aprilie, pe teren propriu, în meci de baraj pentru Grupa Mondială ll a Fed Cup, potrivit tragerii la sorți efectuate, ieri, la Londra.


Din echipa Marii Britanii fac parte jucătoarele Johanna Konta (10 WTA), Heather Watson (72 WTA), Jocelyn Rae (dublu - 96 WTA) sau Laura Robson. 


România și Marea Britanie au jucat de cinci ori în Cupa Federației, tricolorele câștigând de patru ori. Prima confruntare a avut loc în 1973, la Bad Homburg (RF Germania), iar România s-a impus cu 2-1, în sferturile Grupei Mondiale. 


În urma eșecului usturător cu Belgia, din week-end, tricolorele au căzut două locuri și se află pe locul 15 în clasamentul Fed Cup. 


"Este bine pentru noi că jucăm acasă, dar puteam să întâlnim și adversare mai accesibile. Marea Britanie este un adversar dificil, au o jucătoare de Top 10, dar sunt convins că în România, cu toate fetele sănătoase și apte de joc, noi avem prima șansă. Dar, repet, nu va fi ușor", a declarat căpitanul nejucător Ilie Năstase, pentru site-ul oficial al Federației Române de Tenis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.584 secunde