Regata Bricul Mircea - Samsung a ajuns la final

199
Pasionații de yachting și-au dat întâlnire, la finalul săptămânii trecute, în sudul litoralului, la Limanu, unde s-a desfășurat Regata Bricul Mircea - Samsung. Competiția a avut loc în perioada 15 - 18 august și s-a desfășurat în perimetrul: Portul Tomis, Constanța - Marina Eforie Nord - Mangalia - LifeHarbour Limanu, România. 

Potrivit organizatorilor, la linia de start s-au aliniat peste 25 de ambarcațiuni cu vele, împărțite în cele două clase, racers și cruisers, acestea participând la curse de tip offshore, respectiv inshore. 

Competiția a început de Ziua Marinei cu o cursă offshore, ambarcațiunile plecând din Portul Tomis către Marina Eforie Nord. Vineri a avut loc o nouă cursă offshore în perimetrul Eforie Nord - Mangalia. Sâmbătă și duminică au avut loc cursele inshore în fața Portului Mangalia. Partener tradițional al regatei a fost, și de această dată, BMW. 

Bavaria Motors Constanța a animat atmosfera pe țărm, expunând ultimul model BMW Z4 și oferind participanților la eveniment ocazia de a testa noile modele BMW seria 5, X5 și X6. 

Ieri după-amiază, Regata Bricul Mircea - Samsung a ajuns la final, câștigătorii întrecerilor fiind premiați de organizatori și sponsori. Astfel, primii trei clasați din cele două categorii de competiții, racers, respectiv cruisers au primit cupe, medalii, diplome și premii în valoare de 5.000 euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4869 secunde