RCJ Constanța, șase înfrângeri consecutive în SuperLigă!

163
1
RCJ Constanța, șase înfrângeri consecutive în SuperLigă! - rugbyfarul-1376844186.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la RCJ Constanța nu și-au revenit încă din impasul în care au intrat. Sâmbătă, "marinarii" au pierdut din nou în fața Științei Baia Mare, echipă pe care nu au reușit să o învingă în niciuna din cele trei întâlniri din acest sezon. Partida i-a avut ca gazdă pe maramureșeni, care au dispus de RCJ cu 29-18 (12-15), pe stadionul "Lascăr Ghineț", într-un meci din etapa a III-a a play-off-ului SuperLigii. 

Astfel, constănțenii au ajuns - rușinos! - la șase înfrângeri consecutive, dintre care cinci în play-off. 

Vicecampioana Știința Baia Mare și-a adjudecat și punctul bonus ofensiv, grație celor patru eseuri (Gal, Clarke, Falamoe și Wiringi), trei transformate de Clarke, care a reușit și o lovitură de pedeapsă. Pentru RCJ Constanța, toate punctele au fost marcate de Eugene Jantjies, din lovituri de penalitate. 

Tot sâmbătă, campioana RCM UV Timișoara a învins Steaua, în Ghencea, cu 18-13. 

În clasament, pe primul loc se află RCM Timișoara, cu 14 puncte, urmată de Știința Baia Mare (9 p), Steaua (6 p) și RCJ Constanța (0 p). 

Etapa următoare va avea loc pe 24 august, când RCJ Constanța va întâlni pe RCM Timișoara, pe stadionul "Mihail Naca". 

Comentează știrea

dl geo
19 august 2013
RUSINE!!!

Nimeni nu vede ca acest club, cu performante, cu istorie in rugbyul romanesc a ajuns sa se hraneasca din contraperformanta, unsa pe un blat generos din buget imens si incompetenta??? Asta este tortul lui Dragomir Cristinel si al lui Constantin Florian, doua personaje care ne fac de rusine pe noi si pe jucatori, fortandu-ne pe toti sa induram aceste umilinte. Dar daca asa inteleg ei sa faca istorie nu mai e nimic de spus, decat sa ne rugam sa-si ia talpasita cat mai repede. Desi numai bomba atomica mai poate salva ce au distrus astia si agaricii de langa ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4824 secunde