RCJ Constanța s-a retras subit din Cupa României

517
10
Rugby Club Județean Constanța a decis să se retragă din Cupa României, la fel ca și CSUAV Arad, motivul oficial fiind lipsa de efectiv. 
Cele două echipe trebuiau, week-end-ul trecut, să joace meciurile cu CSM Știința Baia Mare, respectiv RC Bârlad, dar, în urma retragerii, ultimele menționate s-au calificat automat în etapa următoare.


Comentează știrea

...
12 noiembrie 2012
...

"cele două echipe TREBUIA"???? WTF??? Cu sportul știam că n-ai treabă, dar nici cu limba română??? Nea Liviu, unde ești???? :(((((((

pentru 1
12 noiembrie 2012
ba boule

este si verb unipersonal, nu e gresit

te uiți în oglindă?
12 noiembrie 2012
pentru 2

...altul care se pricepe! Mai puneți mâna pe carte, băieți! :)) trebuí (a ~) vb., ind. prez. 3 sg. trébuie, imperf. 3 sg. trebuiá, 3 pl. trebuiáu, viit. 3 pl. vor trebuí; conj. prez. 3 să trebuiáscă Sursa: DOOM 2 (2005)

Ziarist cu cap
12 noiembrie 2012
Cupa

Acum nu se mai rasuceste in mormant idolul tau?ba Mihalache te-a agatat mincinosu' si pe tine si ti-a dat pungi de plastic in care sa pui hamsia de la Tutu...acum nu le mai ceri demisia?sau iti place ca e singura echipa din superliga care nu participa la o competitie oficiala...auzi tu..sa te bata barladul in cupa..:)))

CHE GUEVARA
12 noiembrie 2012
REVOLOTION

Stai ma asa..ca baietii si staff-ul sunt in plina revolutie..au auzit ca rugby-ul se poate juca si in 7 dar vinovati sunt aia de la federatie ca nu au facut o minicupa de 7..mascaricilor..

românașul
12 noiembrie 2012
nu-i așa greu

imperfect, persoana a treia singular: trebuia; persoana a treia plural: trebuiau.

eu!
12 noiembrie 2012
rugby

Bai lasa ti verbul si dc a scris corect sau nu!!!voi va da ti seama o echipa cum este farul cu traditita si cu obiectiv de castigarea campionatului nu are efectiv sa joace cupa!!!!SA VA FIE RUSINEEE bai a ti distrus echipa farul ARGHIREEEEEEEEE demisia inainte se trimitea echipa de juniori sa joace dar toate trompetele unde sunt!!!vai mama voastra ARGHIREEEE da mana cu prietenul tau Nea Hamsie si plecati la pescuit RUSINNNEEEEEEE o echipa ca farul sa nu se prezinte la barlad!!!!!!!mai bine trimite ati juniori de la farul,lps sau care mai sunt!!!!vai mama lor chiar nu vede nimeni ce se intampla!!!!

Tugurel Florin
13 noiembrie 2012
Cupa Romaniei

In calitatea mea de Director de Dezvoltare FRR Dobrogea, va rog pe dmneavoastra, iubitori ai sportului cu balonul oval, suporteri ai RCJ Farul, sa-mi permiteti un punct de vedere sau o scurata explicatie referitoare la neparticiparea echipei fanion a rugby-ului constantean in Cupa Romaniei. Dupa cum multi dintre dumneavoastra stiu echipa a fost alcatuita in acest an din straini in proportie de circa 80%. Asa cum multi dintre dumneavoastra au cerut ei au fost trimsi acasa dupa esecul din Superliga. Tot conform dorintei multora dintre iubitorii sportului cu balonul oval, domnul Aurelian Arghir, director sportiv, a demisionat. In ceea ce priveste Cupa Romaniei, s-au facut eforturi considerabile pentru a se stabili un lot dar: 1) Jucatorii U19 au jucat in week-end la Metrorex (unde au invins). Echipa nu statea tocmai roz si avea nevoie de intreg efectivul. Si are in continuare, avand in vedere ca urmeaza un meci important in week end-ul urmator , cu Siromex Baia Mare. 2) 4 jucatori ai Farului se gasesc la lotul national pentru partidele cu Japonia si SUA. Este vorba de Cristi Munteanu, C.Gheara, C.Cornei, A.Apostol. Nu as vrea sa luati acest text ca o pledoarie a mea in favoarea neprezentarii Farului intr-o competitie FRR. Evident, o echipa cu aproape 60 de ani de istorie si palmaresul pe care il are formatia fanion a Litoralui, are obligatia de onoare de a participa la competitiile rugby-ului romanesc. Fara doar si poate ca iubitorii rugby-ului au dreptul liber de a critica si contesta managementul Farului , trecut sau actual. Acest comunicat se doreste a fi doar o informare corecta a lor pentru ca orice opinie ar avea sa se bazeze pe date reale si exacte. VA MULTUMESC!

eu!
13 noiembrie 2012
ptr Tugurel Florin

Dar tu cine esti domnul meu " tugurel florin"...nu am auzit niciodat de tine????ai facut rugby vreodata??cum ai ajuns tu director de dezvoltare cand tu nici nu sti ca rugby se scrie cu un "y"...lasa ne tata vezi ti de lingai tai si nu explica noua situatia farului cand habar nu ai..

cococco
18 noiembrie 2012
cococ

pe noi iubitorii rugbyului din cta nu ne intereseaza pe unde se afla jucatorii la ora actuala...important este ca traiesc din asta, sunt platiti din banii constantenilor si normal era sa fie prezenti la barlad, nu acasa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4413 secunde