SuperLiga de rugby

RCJ Constanța a ratat și medaliile de bronz

675
7
RCJ Constanța a ratat și medaliile de bronz - rugbyfarulsteaua32-1349631425.jpg
Rugby Club Județean Constanța a pierdut, ieri, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, finala mică a SuperLigii (ediția 2011-2012), contra Stelei București, scor 20-36, ratând astfel ocazia de a câștiga bronzul.


Tot ieri, s-a disputat finala mare, între CSM Știința Baia Mare și RCM Timișoara, meci terminat cu victoria timișorenilor, scor 16-6 (3-6). Astfel, după patru decenii, Timișoara obține al doilea titlu de campioană. 

Iată rezultatele celorlalte partide: Dinamo - CSM București 24-36 (locurile 7-8), Poli Iași - U Cluj 27-36 (locurile 5-6). 

Asupra evoluției echipei RCJ Constanța în actualul campionat, în care din nou ne-a dezamăgit, vom reveni într-o ediție viitoare. Oricum, așteptăm demisiile celor responsabili de acest nou eșec!


Comentează știrea

ct
8 octombrie 2012
furaciune

aveti cel mai mare buget nu va este rusine sa cheltuiti bani constantenilor pe niste gunoaie bai porcusor cit ai furat din 1 mil de dolarei ,stai linistit ca vin alegerile o sa voteze doar jucatori de la echipa de rugby

ptr al de mai sus
8 octombrie 2012
mine

mosule, du-te si te culca daca nu-ti place sportul...nu fi idiot, cel mai mare buget il au altii, desi ar fi normal sa-l aiba rugbistii fiindca sunt 15 intr-o echipa, nu 7 ca la handbal sau 6 ca la volei (sau 5 ca la baschet, mai nou)...asa ca dac ai ceva contra Farului, du-te si impusca-te mai bine si nu ne mai stresa.

eu!
8 octombrie 2012
rugby

DEMISIAAAAAA.....Arghire esti un incompetent...ia ti echipa de maimutoi si toate rebuturile si lasa pe alti!!esti un terminat!!!!nu a ti inteles nimic din rugby si din traditia rugbyu lui la constanta!!!inca odata DEMISIIIIAAAA!!!!!!

andrei
8 octombrie 2012
semnal de alarma

la farul este nevoie de un management bun.asta lipseste.sa speram ca dupa plecarea lui opris,cel mai slab manager din istoria sportului,va fi adus la echipa un profesionist,iar nu strainii vor fi cei promovati ,ci tinerii jucatori de valoare ai farului,crescuti la constanta.toti strainii adusi la echipa au fost pusi pe o treapta mai sus decat jucatorii romani.pana nu vom invata sa apreciem si sa respectam in egala masura oamenii,nu vom avea rezultate.uitati-va la echipa timisoarei...toata stima pentru echipa manageriala de acolo!inca se mai poate face performanta si la constanta! cat despre banii multi investiti in echipa nu uitati ca acestia au fost pentru straini ...jucatorii ceilalti au avut si 6 luni consecutive de neplata a salariilor la inceputul campionatului.nu vorbiti daca nu aveti habar.

SPORT
8 octombrie 2012
SPORT

din nou doar locul 4...e o problema undeva la nivelil managementului! http://bilete-deavion.ro/

Batman
8 octombrie 2012
Ce fel de manager a fost Opris?

Nu am vazut manageri care sa care conurile, apa si sa scrie foile de schimbari! :))))

gentelman
8 octombrie 2012
jale !!!!!! si batista pe tambal

Daca,credeti ca Opris este vinovat de ceace se intimpla cu Farul sunteti cu totii IDIOTI. Nu vedeti ca vina o poarta ARGHIR, CHIRONDOJAN si INCOMPETENTUL de BRANESCU.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : RCJ Constanța, aventură în țara "zimbrilor"
Pagina a fost generata in 0.2857 secunde