Răsturnare de situație în cazul morții fotbalistului Patrick Ekeng: "Problemele cu inima sunt o invenție"

1266
1
Răsturnare de situație în cazul morții fotbalistului Patrick Ekeng:

Articole recomandate

Natalie Ekeng, soția lui Patrick Ekeng, fotbalistul lui Dinamo , cel care a murit pe terenul de fotbal la un meci din Liga I, este pregătită să vină în România pentru a-i găsi pe vinovații pentru decesul soțului ei.

Patrick Ekeng a murit pe terenul de fotbal în luna mai a anului trecut, în timpul partidei dintre Dinamo și FC Viitorul. În urma sa a rămas o familie numeroasă, dar și o văduvă cu doi copii. Soția lui Ekeng, care a născut cel de-al doilea copil chiar în a doua zi de Crăciun, a declarat pentru Libertatea că nu este convinsă de problemele medicale invocate în cazul soțului ei și cere ca cineva să fie tras la răspundere pentru această tragedie.

"Dacă doctorul de la Dinamo l-ar fi resuscitat pe Patrick pe stadion si stabilizat, apoi trims la urgente, el ar fi fost în viață. Dar au pierdut timp trimițând o targă și apoi ambulanța. Era prea târziu pentru a-l resuscita. Deci Dinamo mă va revedea în curand. Acum mă descurc cu ajutoarele pe care oamenii mi le oferă", a declarat Natalie Ekeng.



Femeia susține, de asemenea, că ar mai avea de recuperat o sumă de bani de la clubul Dinamo, pe care nu i-a primit, iar pentru asta se va adresa justiției: "Nu am primit cei 52.000 de euro. Dinamo mi-a ucis soțul. Patrick nu avea probleme medicale. Doctorul de la Dinamo nu a făcut nimic ca să-l resusciteze, toată lumea a văzut asta la televizor, că el a murit înainte să plece ambulanța. Soțul meu a jucat în Spania, în Franța, unde medicii echipelor de fotbal sunt foarte riguroși. Problemele cu inima sunt o invenție. Dacă era așa, de ce Dinamo ar fi acceptat să semneze un contract cu un jucător bolnav? Nu există controale medicale înainte de semnarea unui contract?"



Comentează știrea

dinamo
5 ianuarie 2017
incompetenti

Are perfecta dreptatea biata femeie. Cei care au gresit sa plateasca(medicul echipei principalul vinovat)

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde