Turneul final al CN de rugby juniori U16

Rămân în cursa pentru medalii! CS Cleopatra, victorie la pas cu Rugby Săcele

1212
2

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia au învins-o fără drept  de apel, ieri, pe Rugby Săcele, scor 45-7 (28-0), în cel de-al doilea duel al grupei A din cadrul Campionatului Naționalm de juniori U16, ce se desfășoară, în aceste zile, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". 


Rămân în cursa pentru medalii! CS Cleopatra, victorie la pas cu Rugby Săcele - cscleopatra2-1496765489.jpg


După înfrângerea de duminică, scor 26-36 cu CT "Dinicu Golescu" București, sportivii constănțeni au intrat motivați să șteargă impresia mai puțin favorabilă din acea partidă și să obțină o victorie concludentă. Acest lucru l-au reușit pe deplin, însă scorul nu i-a mulțumit și pe cei din staff-ul tehnic. 


Rămân în cursa pentru medalii! CS Cleopatra, victorie la pas cu Rugby Săcele - cscleopatra4-1496765501.jpg


"Au început foarte bine, apoi, spre final au oprit motoarele. Nu pot să explic de ce. Nu cred că este vorba de factorul fizic, ci mai degrabă mental. S-au relaxat și au permis adversarilor să ne înghesuie în terenul nostru, în ultimele minute", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


În cealaltă partidă a grupei, CSS Bârlad a trecut surprinzător de CT "Dinicu Golescu" București, scor 17-10, și păstrează deschisă lupta pentru prima poziție. În acest moment, situația în clasament este următoarea: 1. CSS Bârlad (8 p), 2. CT "Dinicu Golescu" (6 p),


3. CS Cleopatra Mamaia (5 p),
4. Săcele (1 p). 


Pentru a termina pe prima poziție și a juca finala mare, CS Cleopatra este obligată să învingă cu punct bonus pe CSS Bârlad, joi, de la ora 10, iar CT "Dinicu Golescu" să nu câștige cu punct bonus confruntarea cu Săcele, meci programat tot joi, de la ora 11.30. 


Rămân în cursa pentru medalii! CS Cleopatra, victorie la pas cu Rugby Săcele - cscleopatra5-1496765507.jpg


"Ultima etapă este definitorie, oricine poate juca finala. Sunt copii, iar jocul lor oscilează de la meci la meci. Putem să ne calificăm în finala mare, dar în același timp putem să jucăm pentru locurile 5-6", a declarat antrenorul Cleopatrei, Victor Bezușcu.




Comentează știrea

Dobrogean
7 iunie 2017
Rugby

Succes joi cu Barlad.....faceti un joc foarte bun si...cine stie poate jucati finala......BAFTA.

...
7 iunie 2017
.....

Cu peste vine performanta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde