Fotbal, Liga a II-a

PUNCT pentru "MARINARI" / FC FARUL, prima REMIZĂ din campionat

1145
9

Articole de la același autor

Față de începutul dezastruos din tur, FC Farul a arătat o altă față, sâmbătă, la debutul returului, în confruntarea cu CS Otopeni. "Marinarii" au demonstrat că cele două luni de pregătire nu au fost în zadar, reușind un egal, scor 1-1 (1-1), contra unei echipe care, în tur, câștiga cu 3-1.

FC Farul a debutat, sâmbătă, în returul Ligii a II-a cu o remiză, prima din acest campionat, una care mai liniștește apele la club și care dovedește că echipa construită de Alin Artimon are potențialul de a se salva de la retrogradare.

Partida contra celor de la CS Otopeni s-a încheiat la egalitate, 1-1, scorul fiind decis în mai puțin de 10 minute de la fluierul de start. Gazdele au fost primele care au luat inițiativa, reușind să marcheze prin Sg. Popescu, în min. 3. Răspunsul oaspeților a venit la scurt timp, în min. 9, după inter-venția neregulamentară a lui Drugă, fundașul Farului faultând în propriul careu. Centralul Iulian Călin a dictat penalty, iar Pălimaru a înscris fără emoții.

"Este un rezultat corect. Chiar dacă am pierdut două puncte, Farul a câștigat un vestiar și o echipă care poate progresa. Farul arată schimbată față de turul cam-pionatului, când nu puteam trece centrul terenului. Este important că am trecut un prim examen, chiar dacă am pierdut două punc-te. Sper să putem crește de la meci la meci și cu siguranță putem mai mult. Mă bucur că suporterii au fost alături de grup, alături de echipă, am simțit în sfârșit forța celor din tribună. Mă bucură faptul că suporterii încearcă să se apropie din nou de jucători. Farul va termina mai sus de locul 8, nu vom pierde mai mult de 3 meciuri din acest retur", a declarat Alin Artimon.

FC Farul: Curcă, Birău, Buzea, I. Popescu, Drugă (min. 41, Nițescu), Ghenciu (min. 80, Băjan), Săceanu, Sg. Popescu, Călințaru (min. 87, Berti Nicola), Chițu, Ivanovici.

Etapa viitoare (sâmbătă, 23 martie), Farul va juca cu Delta Tulcea, în deplasare. 

Comentează știrea

farist
18 martie 2013
fotbal

Nu-l mai laudati pe papagalul de Artimon ca are o echipa de rahat .Daca erau buni batea pe Otopeni.Au facut un egal chinuit cu sprijinul galeriei,Artimoane pleaca ca ne duci sigur in C

Constantean
18 martie 2013
Destul de rusinos

Sunt constantean dar nu mai locuiesc in Romania. Urmaresc totusi meciurile echipelor constantene. Trebuie sa spun ca sunt total stupefiat si ingrijorat cand vad la stadion cateva sute de spectatori. Constanta era odata orasul cu cei mai multi spectatori la meciuri chiar 20-25 000 in divizia B. Fara am mai vorbi de meciuri impotriva Craiovei, Steaua, Dinamo, Timisoara cand nu gaseai bilete si erau cate 30-35 000 de spectatori (pe timpul acela erau bancute). Nu inteleg de ce constantenii nu sunt mandrii si nu incurajeaza acest proiect extraordinar al lui Hagi mai ales in conditiile actuale cand sunt putini cei care investesc in tineretul Romaniei. Este o echipa frumoasa cu niste copii inimosi care incearca sa tina piept cu succes unor formatii mult mai titrate si cu bani mai multi. Acesti copii au nevoi mai mult decat oricand de al doisprezecelea spectator; publicul. Va spun sincer ca i-mi este mila si rusine si ma intreb daca intradevar Constanta merita sa aiba echipa in prima liga. Oare de ce sportul nu mai atrage. Cineva i-mi spunea ca sunt mult mai multe atractii azi. Oare nu sunt la fel de multe atractii in tarile occidentale: Spania, Italia, Anglia, Olanda. Dar aceste echipe au suporteri fideli. Viitorul si Farul trebuie incurajate mai mult ca oricand de constanteni acum cat aceste echipe mai exista. Si consiliul local ar trebuii sa faca mai mult.

un Farist adevarat
18 martie 2013
raspuns pentru Constantean

Intr-adevar este de mirare cat de putini spectatori vin sa sustina FC Farul, pentru ca este echipa fanion a fotbalului constantean! Viitorul este o rusine pentru constanteni, pentru ca Hagi a construit o echipa care sa lupte impotriva Farului, tocmai echipa care l-a lansat in fotbalul mare! In plus, Hagi declara sus si tare ca este ... stelist! Atunci sa-si ia frumusel echipa asta nedorita si sa joace pe Ghencea! Mai mult, Hagi a promis de 2 ori ca va antrena Farul, insa apoi sa se coteasca inexplicabil! Hagi a fost intr-adevar Messi-ul Romaniei ca fotbalist si suntem mandri de el, insa nu il putem intelege ca om, atunci cand declara ca este stelist si cand construieste pepiniera Stelei la Constanta! Acest mercenar si toti mercenarii Constantei sa plece! Chiar si in Liga a III-a vom fi alaturi numai de FC Farul, singura care ne reprezinta!

alt farist
18 martie 2013
farul

ma bucur ca ai raspuns acestui constantean din strainatate,sa stie si el ca hagi nu reprezinta constanta, si este un om orgolios care nu are viitor in constanta

Răspuns la: raspuns pentru Constantean
Adăugat de : un Farist adevarat, 18 martie 2013
Intr-adevar este de mirare cat de putini spectatori vin sa sustina FC Farul, pentru ca este echipa fanion a fotbalului constantean! Viitorul este o...
Jack
18 martie 2013
!

Rog pe cei 2 aurolaci de mai sus sa vorbeasca in numele lor , a celor 14-15 copii din asa zisa galerie a farului , nu mai generalizati ,poate pt voi care sunteti acolo o mana de oameni indoctrinati si manipulati Hagi nu reprezinta nimic ,dar va asigur ca pt majoritatea constantenilor Hagi este un simbol . Voi sunteti prea mici si prea ingusti la minte sa va dati seama ! ..

un Farist adevarat
18 martie 2013
lui Jack cel prostanac

Inseamna ca nu ai citit bine ce am scris eu! Ceea ce am scris eu mai sus este 100% adevarat. Poti sa fi de partea lui Hagi, nu ma interesezi, insa adevarul si dreptatea este de partea Farului!

faruleunic
18 martie 2013
pt jack

sunt multe de spus vis-a vis de hagi,un lucru e cert,este stelist pana in maduva oaselor,ceea ce nu-i face cinste ca un constantean ce e.......cu atat mai mult sa fi si pepiniera stelei,daca are rabdare poate sa scoata bani din vanzarea juc direct afara......dar se pare ca n-are! caracterul lui.........hmmmm alta tema de discutie. oricum putea sa se agite mai mult pt preluarea farului bineinteles cu alt/alti investitori si era mult mai avantajat. in constranta doar farul conteaza......suporteri sunt in amorteala datorita situatiei dezastruoase de la club. bosanceanu tine farul in sah......va fi ffffff greu. PS apropo nu sunt unu din aurolacii pe care ii crezi tu! am fost,sunt si voi fi farist pana in maduva asa cum ii sade bine unui constantean.

Dini
18 martie 2013
Pt Jack

Sie eu sunt unul dintre acei aurolaci care tine cu Farul si sunt mandru ca sunt Farist indiferent de locul sau liga in care va juca echipa mea. Pt mine Farul este Constanta si va fi mereu ceva ce tu nu o sa intelegi niciodata. Cu Farul Constanta pana la moarte si dincolo de ea.

suporter FC Farul
18 martie 2013
ai punctat perfect

Nu am inteles deloc strategia fostului patron Gheorghe Bosanceanu, un afacerist nu da ascultare jignirilor unor suporteri ci actioneaza in stil de om de afaceri pentru a isi mari profitul. Putea sa vanda clubul la arabi, chinezi sau alti afaceristi din strainatate, insa a ales orgoliul sa ne arate ca fara el, FC Farul se stinge si a punctat bine, dar cu un pret imens, zero profit si doar datori si supararile suporterilor faristi !!! Daca facea echipa cu Cornel Idu am fi avut un club gen Liverpool cu 2 milionari in euro, asa avem o echipa tinuta in sah de fostul patron, doar pentru orgoliu si nimic mai mult !!!

Răspuns la: pt jack
Adăugat de : faruleunic, 18 martie 2013
sunt multe de spus vis-a vis de hagi,un lucru e cert,este stelist pana in maduva oaselor,ceea ce nu-i face cinste ca un constantean ce e.......cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5961 secunde